Fórum - Zobrazit téma - Těhotenství a zasvěcení - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Manuály
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Těhotenství a zasvěcení
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Těhotenství a zasvěcení
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Reiki 3. stupeň
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mamka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 20.11. 2002
Příspěvky: 717

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 11:09 am    Předmět: Citovat

Bathory,
ten tvůj černej darebák je u tebe proto, že jsi ho tam pustila. Možná svým strachem? Sama nejlíp budeš vědět, čím jsi to provedla.
Odstranit ho můžeš taky ty sama. Přestaň se ho bát, protože ty jsi silnější svou vůlí a láskou. On může jen to, co mu svým strachem dovolíš.
Zkus tvrdý zákaz, prosadit svou vůli a poprosit modlitbou o pomoc a ochranu.
Strach je opravdu svinstvo!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
BATHORY
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 29.8. 2007
Příspěvky: 185

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 11:35 am    Předmět: Citovat

Agi, za tu ochranu proti bubakum bych byla strašně vděčná. Asi by ze mě ten strach spadl, hlavně co se týká syna. Kdyby to nějak šlo, i když mě vůbec neznáš. Já se ti ještě ozvu a moc děkuju.

Mamko, ten co na mě seděl je už pryč a sem si skoro jistá, že sem si ho připustila k tělu právě tím mím strachem!

Moc vám děkuju, už je mi o trochu líp Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
ageus
Doslova spisovatel
Doslova spisovatel


Registrace: 12.1. 2006
Příspěvky: 292

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 12:29 pm    Předmět: Citovat

tak se potom ozvi a mrknem na to;)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
plamen
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel


Registrace: 11.4. 2008
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 9:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,vrátím se k prvotní otázce.Sama jsem byla zasvěcena na mistra učitele 14 dnů před porodem.Malý se během zasvěcení jemně šplouchal.Teď mu bude rok a musím říct,že je to velice vnímavé,chytré dítě,reagující na jakékoliv podněty z okolí.Je-li něco v nepořádku,hlásí to pláčem.Spíš mám problémy pochopit,co se děje,protože to jako on nevidím.Myslím si,že malému zasvěcení se mnou jde k duhu.Pokud mi´namítnete,že takové děti jsou,pak opáčím,že je to mé 3.dítě a předchozí dvě tak v pohodě nejsou.CO se týče rúzných zjevení a bytostí,s tím máme také bohaté zkušenosti,ale přesný recept neznám.Před lety jsem myslela,že se z toho zblázním,jak to bylo děsivé.Teď mi pomohlo,když jsem poprosila za odpuštění nebeské bytosti,že jsem byla pyšná a že jakékoliv tyto temné nebo zbloudilé bytosti mohou odvádět jen bytosti Světla.Že nezáleží na mně,jestli odejdou.Možná Vám to přijde automatické,ale mně se objevily zkušenosti z minulých životů,kdy jsem stála na druhé straně a teď mi dělá problémy rozlišit,co je správné.Zrovna včera jsem se před spaním čistila a za mnou stála černá postava.Ono se to řekne nebát se,ale hůř se to provádí.Omlouvám se,jestli je to nepřehledné a taky za překlepy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Krystal
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 6:36 am    Předmět: Citovat

Děkuji ti za tuto odpověd názor ženy která má vlastní zkušenost mě zajímá nejvíce.
Zajímalo mě i jak na to reagovalo ještě nenarozené dítě. Všem těhotným kterým jsem dával Reiki se to moc líbilo. Prosili abych nepřestával a dal jim ještě trošku. Nakonec to dopadlo tak že jsem jím doma udělal stálí (asi 6 týdnů) kanál této energie. S LSVJ to jde na ještě delší dobu asi 2 roky jak jsem měl napsáno v manuálu píši jen to co tam bylo napsáno vyzkoušeno nemám.
Mám syna kterému je 19měsíců dojde ke mě vezme mi ruku a položí ji na sebe. Reiki mu dávám často je hodně šikovný hodně mluví atd. všichni říkají že je na svůj věk moc rozumný i doktorka. Věřím tomu co píšeš že tvoje poslední dítě je takové vnímavější než byly ty starší díky zasvěcení.
K tomu čištění máš to těší že ty postavy vidíš. Já na čištění používám kyvadlo a techniky LSVJ sice jen málo kdy kvůli velkému nedostatku času. Vyšší Já odvádí všechny bytosti ke Světlu které se na mě lepí a požádám o vytvoření ochranného štítu ale i tak se sem tam něco na mě dostane.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
BATHORY
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 29.8. 2007
Příspěvky: 185

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 10:23 am    Předmět: Citovat

Ahoj, taky přispěju svou troškou do mlýna Very Happy

Když si pozpětně čtu své příspěvky, tak opravdu zírám jaké strachy sem pociťovala Surprised Teď sem naprosto v pohodě a vyrovnaná, deně odvádím spoustu duší, už chodí pravidelně, sem moc vděčná že to můžu dělat a pomáhat jim tak.
Strachy jsou mrcha věc!!! Chce to jen čas a pevnou vůli k překonání těch strachů. Já sem se jich zbavila poměrně hodně rychle a to díky SRT, které mě naučil můj mistr a během týdne bylo po strachu.
Teď můžu s klidnou duší říct že se opravdu nebojím. Co se týká syna, poprosila sem párkrát před spaním ať k němu nechodí a nechají ho v klidu, že je ještě malý a od té doby spí jako nemluvně Very Happy

A můžu jen potvrdit, že můj syn je taky vnímavější a poměrně dost chytrý a inteligentní na jeho věk. Něco na tom asi bude Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Petule
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel


Registrace: 28.2. 2008
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 7:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
asi to není tak k tématu, ale chtěla bych vzkázat Bathory. ...
Před půl rokem jsem na tom byla stejně jako ty tenkrát. Ale já se nebála o své děti, ale bála jsem se sama, duchů a nadpřirozených věcí. Bylo to šílené. Měla jsem strach usnout, měla jsem stavy, kdy jsem nebyla schopna se otočit, protože jsem myslela, že za mnou někdo stojí. No bylo toho daleko víc. Mé děti to začli ze mě citit a osypali se mi atopickým ekzemem z toho dcera špatně usínala a odmítala spát v postýlce. Bylo to fakt děsné období. Tenkrát jsem o reiki nevěděla a proto jsem šla k homeopatce a ta mě z toho všeho dostala. Tak nejen ona, ale i já sama. Strašně se mi ulevilo, zjistila jsem, že u nás doma bylo dušema doslova přeplněno. Chtěli, abych je odváděla, což jsem také udělala. Poprosila jsem je, aby mé děti nechali být. Od té doby opravdu dcera začala usínat krásně. přestala večer v postýlce plakat. My s mužem jsme si taky oddechli, protože dcera než usla u nás v poteli, tak byla vzhůru třeba až do půlnoci. Nyní jsem těhotná, čekám třetí dítko. Poprosila jsem "Boha", aby mne zbavil načas, nebo napořád schopnosti odvádět duše do světla. Je jsem poprosila ať jdou za někým jiným, že se už timto zřejmě nebudu zabývat. Pro mne jsou důležité děti. Ty mě potřebují nejvíc. NO potřebovala jsem ti to napsat, tak snad jsem nenudila:-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
BATHORY
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 29.8. 2007
Příspěvky: 185

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 8:38 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Petule, moc ti děkuju Smile
Měla sem to tak jak ty, taky sem se bála i já sama... přesně jak píšeš. Myslím že sme na tom byli hodně podobně Wink Já sem se z toho naštěstí dostala hodně rychle, takže to na syna nemělo žádný vliv.
Bylo to s ním trochu jiné v tom, že se pomamil Very Happy takže chodili i kněmu a on začal dělat různý věci který normální lidi nebo spíš děti až tak nedělají, tak už je v klidu a pěkně spinká tak jak má, tohle všechno asi jednou dělat bude, ale ještě je na to brzy. Taky po něm chtěli aby odváděl, ale já ho ušetřím a ráda to budu dělat sama.
A naprosto chápu, že si se toho na nějaký čas zřekla, kdybych byla těhotná, taky bych určitě měla obavy dělat všechno to co dělám teď.

A proč by si měla nudit? Very Happy Very Happy Very Happy
Klidně zase napiš, ráda to s tebou všechno prodebatuju Very Happy . Můžeš někdy napsat, jestli budeš chtít třeba na email alzbeta.hejnova@seznam.cz
Přeju ať ti pěkně roste bříško Very Happy
Měj se moc hezky
Ahoj B.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
plamen
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel


Registrace: 11.4. 2008
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 11:27 am    Předmět: Citovat

Ahoj Krystale,Tvé zkušenosti se synem jsou úžasné.V těhotenství,když se malému dávala Reiki energie,tak se vždycky nacpal pod ruce.Bylo to úžasné.Teď mu běžím dát taky,je hodně zahleněný a chci se vyhnout antibiotikům.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Selket
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel


Registrace: 26.3. 2008
Příspěvky: 22

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 1:22 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Taky jsem měla podobný problém s přeplněným domem duchů.Došlo to dost daleko,až mi jedna dobrá duše našeptala,že jsem reikistka...úplně jsem na Reiki zapoměla,vlastně na všechno co umím...do dnes to nedokážu pochopit....je to pár let,ale strach je opravdu velký nepřítel a magnet na problémy....Už jsem dávno v pohodě,odesílám dušičky a je klid....ale když si na to vzpomenu....stále mě překvapuje,kam až mě to dostalo... Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Reiki 3. stupeň Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.16 sekund