Fórum - Zobrazit téma - Orgonit - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Manuály
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Orgonit
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Orgonit
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Prosby o pomoc
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenkaabc
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 2.3. 2008
Příspěvky: 67

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 5:22 pm    Předmět: Citovat

zahřívat se člověk múže taky různými způsoby, ale většinou si zatopí.....

to, že mám v obýváku jeden okrasný kousek a zároveň i příjemnější atmosféru kolem....ještě si zapálím svíčku, nebo rovnou v krbu, vonnou tyčinku atd.....samozřejmě dobrou náladu si mohu udělat i bez toho, ale proč ne s tím....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Beata
Nováček
Nováček


Registrace: 14.1. 2005
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 1:41 pm    Předmět: Citovat

zdenkaabc
Citace:
a asi měsíc používám a funguje to. Ani nemíním dělat reklamu, pokud má někdo zájem o kontakt na výrobce, pošlu mu SZ


Mě by to lákalo taky. Mimochodem rýmou sis prošla?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
zdenkaabc
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 2.3. 2008
Příspěvky: 67

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 4:25 pm    Předmět: Citovat

Rýmou si procházím právě teď, ale jestli to souvisí s orgonitem, to nevím.

Před měsícem se mi udělalo značně nevolno od žaludku a křeče v břiše....chtěla bych podotknout, že normálně na toto netrpím. Ráno mi pošťačky přivezli balík s orgonitem. Byly toho 2 větší HHG a 12 menších TB. Celý den mi bylo fajn, a odpoledne přišla tato krizovka. Po vyčištění trávicího ústrojí jsem už žádné jiné nepříjemné příznaky na sobě nezaznamenala. Mám to stále v místnosti, kde se zdržuji většinu dne a i spím. Momentálně mám cca polovinu množství, zbytek jsem již rozdala po známých. Ostatní v rodině s tím nepřišli ze začátku tak intenzivně do styku a žádné neg. projevy jsem u nich nezaznamenala. A během několika dní se značně vylepšila celková atmosféra a stále trvá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Beata
Nováček
Nováček


Registrace: 14.1. 2005
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 5:14 pm    Předmět: Citovat

Děkuju Zdeni.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Jeff6
Nováček
Nováček


Registrace: 6.7. 2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 3:01 pm    Předmět: zářiče Citovat

S orgonitem jsem se začal zabývat před krátkou dobou. Prozatím jsem postavil dva HHG, jeden klasický, druhý s větším dosahem, dále pak několik TB, ty jsou vhodné umístit do země po cca 300m. Též jsem s jejich činností spokejen, navozují pocit klidného a bezpečného prostředí a pohody. Nelíbí se mi ještě chemtrails, pruhy na obloze, tak dávám dohromady materiál na slušný cloudbuster s dosahem alespoň 20km.
Využívání orgonu je u nás poměrně nová záležitost, která ještě bude mít velký význam.

Jeff
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Renata
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.2. 2005
Příspěvky: 796

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 9:11 pm    Předmět: Citovat

ráda bych se na něco zeptala, budu ráda, když mi na to odpoví někdo, kdo není zaujatý.
Na webovkách jsem se dočetla mj.následující:
Orgonová energie
Jedna z neviditelných sil, kterou staré kultury znaly a používaly pro ni různá jména: QI, Prána, Životní síla, nebo Éter. Tento termín zavedl Wilhelm Reich, který tuto energii viděl, vnímal a pracoval s ní. Vytvořil řadu zářičů a akumulátorů na její bázi. Při zkoumání této energie zjistil, že má, ostatně jako vše, dvě polarity.


Tedy jsem pochopila text tak, že podobně by mohla působit třeba jakákoli pyramida z křišťálu nebo jiných polodrahokamů, konečně dají se sehnat v možná té samé velkosti jako ty pyramidky ze stránek Modrého ostrovu. Nebo různé drúzy ametystu nebo křišťálu. Čím větší, tím silnější...

Jak vnímáte rozdíl mezi těmito "přírodními zářiči" které se všechny dají použít na jmenovanou problematiku a vyrobenými orgonovými zářiči? Díky .

Moje zkušenost s jiným než přírodním zářičem a pokusy s papírovou pyramidou je jen s přívěskem s atlantským znakem....ač nepatřím k těm, kteří věří všemu, nosit jej na krku byla síla, celý den se to nedalo. Na základě zkušeností myslím že taky hodně velkou sílu má symbol Boží světlo....Dokonce mě teĎ napadlo zkusit ten znak Atlantiďanů do prostoru aplikovat jako jiné symboly....

I pomocí Reiki se dá hodně pročistit, posílit,......Kdo pracuje s vyšším Já, tak taky...
Nemalou sílu vyzřují i energetické obrázky a obrazy. Ale přesto si myslím,že ve tvarech a zářičích bývá větší síla - "září" nepřetržitě.

Prosím, je-li možno o nějakou serióznější odpověĎ založenou apoň na nějaké osobní zkušenosti, ne domněnce. Dík.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Jeff6
Nováček
Nováček


Registrace: 6.7. 2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 4:20 pm    Předmět: orgonové zářiče Citovat

Orgonit je v podstatě pomůcka, která má pomáhat dávat do pořádku narušené věci, ať už to je třeba prostředí, které je narušené až dost, léčení nebo spíš pomoc při léčení různých zdravotních problémů a asi tak nějak. To, že máme narušené naše životní prostředí a s tím spojený výskyt nejrůznějších zdravotních problémů, je zase skoro 100% naše lidská zásluha, proto to, co jsme pokazili se snažíme zase dát do pořádku. To by bylo všeobecně a nestranně. Že jsou skupiny různých lidí, které mají větší vinu, než jiné asi bude každý nejlíp vědět sám a dle svého vlastního svědomí se k některé ať už chce, nebo nechce řadí sám. Kdo by před nějakými 150 lety řekl, že za tak krátkou dobu vzroste technický pokrok, že elektřina, o které toho tenkrát moc málo kdo něco věděl prakticky ovládne celý svět, dnes dokonce i myšlení lidí? Bohužel se pokrok ubíral nesprávným směrem a pořád ještě ubírá, že elektřina vůbec protéká vodičem umožňuje právě eter, neboli orgon, se kterým měly zaniklé civilizace před tisíci let před námi daleko větší zkušenosti, než my. Máme co dohánět, i když nic není samospasitelné, můžeme pomocí orgonitu hodně věcí alespoň zmírnit. Samozřejmě, že orgon má jako všechno v našem známém vesmíru dvě polarity, ale orgonitové zářiče, ketré jsou prezentovány na netu jsou poměrně bezpečné a dobře vyzkoušené, chybí jen dostatek detailních informací hlavně k výrobě. Při výrobě orgonitu by pak měl být jeho tvůrce pozitivně naladěn a v celkové pohodě, má to také vliv na činnost zářiče, vyžaduje to prostě zodpovědný přístup.
Bohužel jsem trochu v časové tísni, bude-li někdo mít zájem, můžeme pokračovat příště. Přeji hezký den!

Jeff
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Linda
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 26.10. 2007
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:37 pm    Předmět: Re: orgonové zářiče Citovat

Jeff6 napsal:
Orgonit je v podstatě pomůcka, která má pomáhat dávat do pořádku narušené věci, ať už to je třeba prostředí, které je narušené až dost, léčení nebo spíš pomoc při léčení různých zdravotních problémů a asi tak nějak. .............
Samozřejmě, že orgon má jako všechno v našem známém vesmíru dvě polarity, ale orgonitové zářiče, ketré jsou prezentovány na netu jsou poměrně bezpečné a dobře vyzkoušené, chybí jen dostatek detailních informací hlavně k výrobě. Při výrobě orgonitu by pak měl být jeho tvůrce pozitivně naladěn a v celkové pohodě, má to také vliv na činnost zářiče, vyžaduje to prostě zodpovědný přístup.
Bohužel jsem trochu v časové tísni, bude-li někdo mít zájem, můžeme pokračovat příště. Přeji hezký den!

Jeff


Orgon tedy může i ublížit?

Musím říct, že ty orgonová zářiče mi připadají jako kusy šrotu (vždyť epoxid je přece chemikálie, ne, a o železném šrotu se taky nedá říct, že je to čistě přírodní surovina).

Vyrábět s láskou? To je podobné jako v kuchyni, taky se pozná, zda kuchař vařil s láskou nebo jenom z povinnosti.

Orgonit mi vrtá hlavou a rozhodně bych se o něm chtěla dozvědět více, takže pokračování vítám, Jeffe!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Renata
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.2. 2005
Příspěvky: 796

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2008 10:31 am    Předmět: Citovat

dík, jako zářič tedy mohu použít krystaly nebo cokoli vyrobit se záměrem že to bude jako zářič pozitivní energie, využít tvaru pyramidy nebo dalších tvarů.
Podobně mohu vyzařovat já, když budu na sboě makat a zvyšovat svoje vibrace....Mohu vytvořit i silové místo pomocí Reiki.....CHápu orgonové záření dobře?

Ještě se zeptám, na jakém základě byly změřeny vzdálenosti na které orgonitové zářiče prezentované na netu působí? Kyvadlem od stolu, virgulí v terénu, odhadem,nebo nějakým jemným přístrojem?...Nevíš? Děkuji za odpověď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Jeff6
Nováček
Nováček


Registrace: 6.7. 2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2008 2:43 pm    Předmět: Citovat

Orgon je nebezpečný asi jako všechny věci, se kterými se nesprávně zachází, to se týká DOR (death orgon). POR (positive orgon) škodlivý není, je to čistá pozitivní energie. Jeho polarita se dá snadno určit virgulí, nebo kyvadlem, jsou i lidé kteří energii vycházející ze zářiče vidí. Má mít modrou barvu. K výrobě orgonitu se používá organický materiál, pryskyřice a anorganický materiál, kovové třísky. Pryskyřice může být epoxydová, polyesterová, nebo i vyráběná z čistě přírodní pryskyřice z určitých druhů stromů, není to kritické a nemá to větší vliv na funkci. Třísky jsou nejčastěji ocelové, ale stejně dobré jsou hliníkové, mosazné, měděné a dokonce i nerezové. Druh třísek se vybírá od druhu zářiče, závisí to na použití dalších komponent. Tyto dva základní materiály někomu můžou připadat jako třeba šrot smíchaný s chemikálií a skutečně to tak může vypadat, ale pan doktor Reich výzkumu a pokusům při vývoji orgonitu věnoval větší část svého života a asi věděl co dělá, přece měl nakonec pozoruhodné výsledky jak v kladném smyslu, tak i v záporném. Nakonec ho jeho snažení stálo život a nebylo to způsobeno orgonem.
Při stavbě orgonového zářiče jsou další důležité komponenty a to jsou krystaly. Nejpoužívanější jsou krystaly křišťálu. Jsou to univerzální krystaly a pokud nepožadujeme od zářiče nějaké speciální vlastnosti, plně s nimi vystačíme. Před použitím je třeba je očistit a to proudem čisté vody, lepší je pramenitá, ale postačí i vodovodní a přes noc je potopit do mořské vody, postačí i voda se solí. Druhý den omýt vodou a nabít pozitivní energíí. Nejjednodušší nabití lze uskutečnit pomocí Reiki, nebo pomocí slunečního, či měsíčního světla, to podle původu krystalu. Správné nabití krystalu zesílí sílu zářiče až na čtyřnásobek. Malé zářiče mají dva základní tvary a sice HHG (hand holly granat) jehlanový, nebo kuželový a TB (tower buster) polokoule.
Zářiče mají oproti lidem několik výhod, září pořád, nepotřebují žádný přívod energie, transformují si ji sami a dá se jich rozmístit v podstatě libovolný počet podle potřeby

Jeff
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Prosby o pomoc Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.13 sekund