Fórum - Zobrazit téma - Volné místo pro partnera - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Manuály
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Volné místo pro partnera
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Volné místo pro partnera
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
clovek
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 10.2. 2009
Příspěvky: 155

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 9:37 pm    Předmět: Citovat

Ahoj.Svadba byl a je vždy velmi důležitý rituál.A ne jen pro nás.Tím obřadem dojde i ke spojení linie předků.Pak za manželí stojí obě linie a mají dvojnásobnou ochranu a pomoc.Ale volný svazek je úplně o něčem jiném.Ale to nebylo tématem.
Já nejsem proti žádným novotám ani proti tradicím.Ale snažím se vidět komplexně.S rostoucí volností žen( údajnou) roste labilita žen.S jejich přebíráním mužské role roste jejich flustrace.Je to stejný jako chlapy přebírají role matek.Mateřskou dovolenou,oni vedou domácnost a paní vedoucí vydělává peníze.Proč je asi dneska více mužů v ordinacích psychologů a psychyatrů.Za sto let nezměníme desetitisíce let vývoje.
A žena a muž.kterří nemají děti kvůli kariéře,kvůli tomu že se chtějí jen najít,že chtějí dojít k nirváně není Člověk.Je to sobec.Jediný význam v přírodě máme jako rodiče.Zplodit,chránit až do dospělosti a odejít a uvolnit místo dětem.Aspon tak je to v přírodě.V harmonickém vztahu netrpí partneři stresem.Nemají problém se sebeúctou.Jsou hrdí a čestní.Opírají se jeden o druhého.Je to stejné,jako u dětí.Krásný příběh.Děti vyrostou a my jsme celou tu dobu byli jejich přístav.A pak najednou vyplují na moře na zkušenou.A my je musíme nechat odplout.A trpělivě čekat,až se vrátí.Napoprvé to zkusí jen jako.Podruhé odplují na delší plavbu až jednou se už nevrátí do svého přístavu a založí si svůj přístav.Ale do svého domovského přístavu nikdy nezapomenou cestu.I po letech se tam budou vracet rádi a my je musíme trpělivě čekat a nevyčítat.udržovat ten přístav pro ně.Jednou až umřeme,přístav zanikne a oni už nikdy nenajdou klid a bezpečí domovského přístavu.Už nikdy nebudou moci spát beztartostně,protože je chrání jejich rodiče.I kdybychom byli staří sto let,ochranu a bezpečí potřebujeme občas každý z nás.A když si ji nevytvořím v domovském přístavu,kde je molo pro lodě,ale i doky,kde se dají opravit lodě a nebo jen tak ukrýt před bouří,tak to není domovský přístav,ale jen kotviště.Dočasný a ubohý,kde se neustále musím bát okolí.odkud co přijde.I když zavřu oči v prázdné posteli,nikdy nevypnu.Co kdyby.Pamatujte na slova starých lidí,když mají jít do nemocnice.Já tam nemůžu spát.Neslyším tě vedle sebe dýchat. Tenhle přepich,tuto beztarostnost,tuto jistotu si sami bereme.PROČ?
A už by jste měli vědět a neodsuzovat,že my si nevybíráme děti.Ony si před narozením vybírají rodinu,do které se narodí.Tím si určují,co se budou učit.A třeba matku,která je odloží k babičce.Oni se měli narodit do rodiny babičky,ale ona už nemůže mít děti,tak se narodí jejich dceři,která je pak odloží k babičce.Ke mně takto přišel brácha a jsem za to rád.Ale chápu,že se ozval mateřský instinkt.A jsem rád,že se ozval.To já jen tak,aby jste nezapomněli,že děti nejsou naše.Nemáme na ně přednostní právo.Jsem rád,že jsi Žena šamanko.Jožka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Lendulka
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 6.2. 2009
Příspěvky: 235

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 10:53 pm    Předmět: ... Citovat

Edy, přeju hodně síly.
Chtělo by se mi ti toho říct mnohem víc, ale hledám vhodná slova a nenacházím je. Možná proto, že tě neznám, nevím co prožíváš, ale buď silná. A je moc dobře, že jdeš po duchovní cestě, protože ta nám v mnohém moc a moc pomáhá. Myslím na tebe.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Edy
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 4.1. 2009
Příspěvky: 167

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 7:56 am    Předmět: Partner Citovat

Lendulko děkuji.
Z nejhoršího jsem venku díky podpoře přátel a duchovnu. Když bylo hrozně, vždy mě někdo pozvedl. Jsem ve fázi hledání a poznávání. Kladu si otázku, jaké místo ve společnosti zastávám, co dál, jakým směrem se dát a jakého partera do budoucna budu chtít. Teď se kolem mne tvoří překrásný Matrix, přibyla spousta bezvadných přátel a já se rozkoukávám. Učím se žít sama. Trochu mi to dělá problém. Zvyknu si. Vytyčuji si cíle, rozmýšlím, jak se vším naložím, ... Je toho nějak hodně.
Vrátím-li se k tématu, dám si pauzu od vztahů. Jednoho dne bych ráda našla někoho točící ho se kolem duchovna a energií. Ještě své srdíčko musím nechat zahojit, uvolnit od předešlého vztahu a časem ho podám na dlani tomu novému, který si někde běhá po světě. Ale až si to přání přesněji sformuluji. Také bych teď chtěla využít té "volnosti" k seberealizaci a mrknout i na od mého bydliště vzdálenější semináře. Nic mě nedrží. Zní to divně a divně se mi to píše, ale nikdo mě tu nečeká a nebojí se o mne, kde jsem, tak toho vlastně využiji. Možná i tam někdy někoho potkám ... Teď nehledám, jsem si jistá. Trochu si to v té hlavě srovnávám. Mám v tom všem nějak chaos, protože vše souvisí se vším. Je to propojené. Koukám, že i mé psaní je ještě chaotické na tohle téma. Raději toho nechám a budu si tohle vlákno zatím jen číst. Pomáhá mi to uspořádat si to.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
clovek
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 10.2. 2009
Příspěvky: 155

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 11:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj.Edy a možná děláš dobře.Kdyby jsi chtěla zase někoho najít,tak to znáš.Čím víc chceme,tím víc to odrazujeme.Jestli se má objevit,tak i kdyby čert na koze jel,objeví se.
Ještě bych se vrátil k postřehu,nevím teď přesně kdo to napsal.Že si musí utřídit myšlenky a zjistit,co od ní chce vesmír.Co od ní očekává.Tak nějak to napsala.Na to je jediná odpověd NIC.Co mu dáme to má,co mu vyšleme v myšlenkách,to nám vrátí,tak že my určujeme co nám dá.Neobracej se ven do vesmíru,ale co od sebe očekáváš ta.Co chceš do budoucna.Co by se ti líbilo.Jde jen o tobe.Ty jsi nejdůležitější.Tak to je.Jožka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Lendulka
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 6.2. 2009
Příspěvky: 235

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 11:38 pm    Předmět: Citovat

Jožko, měl jsi na mysli, jak jsem napsala tohle?


Necítím se osamělá. Cítím teď potřebu více poznat sama sebe, trošku na sobě zapracovat, abych pak právě věděla, co mám vlastně po Vesmíru chtít. A věřím tomu, že až to budu vědět, tak to přijde.



Ne, co chce vesmír po mně, ale já po něm.........
Ve smyslu, že nejdřív musím vědět, co vlastně chci a pak si to přát, aby to mohlo přijít. Věřím tomu, že to tak funguje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
clovek
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 10.2. 2009
Příspěvky: 155

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:17 am    Předmět: Citovat

Tak to jó.Tak to funguje.Jožka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.14 sekund