Fórum - Zobrazit téma - Třetí stupeň REIKI - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Manuály
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Třetí stupeň REIKI
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Třetí stupeň REIKI
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Reiki 3. stupeň
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sunnyi
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 15.12. 2004
Příspěvky: 463

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 10:04 pm    Předmět: Citovat

"...není potřeba o něco usilovat, pocity klidu a míru sílí a jsou tu stále, vlastně tu vždycky byli. To já je neviděla a nesledovala jsem, kde je má pozornost, kdo jsem."

Je to nádherné Jarmilo. Prožíváš svoji celistvost. Něco, po čem, vědomě či nevědomě, každý z nás touží, protože hluboko uvnitř ví, že to je jeho skutečný domov. Jen málokomu z nás se to ale, byť jen na okamžik, podaří prožít.

Klíčem je meditace, vědomé žití. Jedině tak můžeme poznat, kým skutečně jsme.

"Nezbláznila jsem se a praštěná nebo něco podobného snad nejsem."

To rozhodně ne. Naopak. Řekl bych, že jsi jedním z mála zdravých lidí na této planetě. Smile

Mirek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Edy
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 4.1. 2009
Příspěvky: 167

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2009 12:51 pm    Předmět: 3 Citovat

Tak jsem tu zase Laughing , zdravím vás všechny a přeji příjemný den.
Laughing Laughing Laughing . Pocity prožívání přítomného okamžiku Tady a Teď přetrvávají. Ráda bych se s vámi o to podělila.
Dnes jsem ale nějak nemohla ten přítomný okamžik cítit. Pokračovala jsem tedy v sebedotazování : Kdo jsem? Kde jsem? Co vlastně jsem? Kdy se ptám? Odpovídala jsem si tak nějak automaticky, bez prožitku. Nevěděla jsem, co se děje. Vždyť Tady a Teď je tu pořád. Kde je mám pozornost? Občas si dnes odskočila do minulosti, fantazií a budoucnosti. Usměrnila jsem svou pozornost a byla sice Tu, ale bez provázejícího pocitu Absolutna. Bez toho pocitu milosti i bez toho jemného šimrání na hlavě. Kde je tedy má pozornost a co se to děje?
Posadila jsem se v tichosti na postel do sedu se zkříženýma nohama, protáhla se a prodýchala. Pak jsem se zklidnila a sledovala, jak se myšlenky vynořují na povrch, jako bubliny ze dna oceánu. Po chvíli jsem se jim přestala věnovat a nastalo uvnitř mne opět to krásné vnitřní ticho. Zachvíli jsem měla možnost vidět zase bubliny (myšlenky) a jakousi biologickou strojovnu, ale já jsem šla dál, až najednou jsem viděla, že tam za těmi myšlenkamy, za tou myslí něco je. Uvědomovala jsem si, spíše cítila jsem, že jdu domů. Tam je Absolutno. Tam je TO, tam je uvědomování si, tam je milost, Láska.
Opět cítím klid a mír, ... Proniká to celým tělem a nejvíce to cítím u srdeční čakry. Jak popsat nepopsatelné? Žargonem : Uvědomuji si své Bytí, Tady a Teď. Mé uvědomování, to co vnímá, vědomí nebo existence, TO - jsem Já, ne mé tělo. To jsou fráze, ale trefné. Své tělo mám ráda, a děkuji mu, že je, také mu děkuji že je takové jaké je, a že díky němu mohu tolik činností dělat.
Pořád slyším onu větu "Jsme součástí jednoho celku."
Bylo mi snad ukázáno, jak to může být a já měla najít cestu? Kdo ví. Je to ale fajné. Užívám si to. Mohu tam teď kdykoliv ztratím pozornost.
Naučilo mě to, vnímat ostatní lidi a vše živé jako Vědomí, energie, jako TO, ... ne jako těla, charaktery. Mám radost z maličkostí, třeba z 1 třešně. I ta má můj obdiv.

Když teď od svého zážitku odbočím, měla bych jednu otázku. Cítím všechny své čakry. Někdy je cítím samovolně a někdy po přiložení ruky. Cítím jejich vybrace, jak rotují a vyzařují. V zádech to cítím, jakoby vydechovaly, tak nějak. Nezkoumala jsem to. Zjistila jsem, že je cítím na druhých lidech také po přiložení rukou.
Pokud dělám něco, co se mnou nerezonuje, cítím intenzivně čakru, s níž je to téma spojené. Laughing Je to zajímavé. Je to součást Reiki 3?

Mějte se sluníčkově, ahoj s Láskou Edy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Reiki 3. stupeň Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.19 sekund