Fórum - Zobrazit téma - Dotaz na jednoho člověka - lámu - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Manuály
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Dotaz na jednoho člověka - lámu
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Dotaz na jednoho člověka - lámu

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
akjam
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 28.12. 2008
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 8:13 pm    Předmět: Dotaz na jednoho člověka - lámu Citovat

Chtěla jsem se zeptat, jestli se někdo nesetkal s Edgarem Ta? Nebo jaké máte s ním zkušenosti.
Sama mám zkušenosti rozporuplné, částečně mě možná pomohl, ale částečně jsem se dostábala do takových situací, které si nedokaži úplně vysvětlit. Proto mě zajímá názor a zkušenosti od jiných lidí.
Děkuji

Majka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 1241

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 10:17 pm    Předmět: obdobné Citovat

Ahoj Akjam.

Edgara Ta bohužel neznám, ale možná by v něčem mohlo pomoci, kdyby jsi svoji zkušenost popsala.

toora

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Damao
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.1. 2003
Příspěvky: 2137

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 10:47 pm    Předmět: Citovat

Edgar Ta už u nás před lety působil. Osobní zkušenost s ním nemám, ale všechna svědectví lidí, kteří se zpočátku v něm viděli skončila podobně - velmi rozporuplnými zkušenostmi, asi tak jak popisuješ. Po nějaké době Edgar na čas (jak se zdá) u nás přestal působit.
Pro někoho může být na určitou dobu guru, pokud jde o "magické zážitky".
Jen by mě zajímalo, co se tu vlastně "láme".....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
akjam
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 28.12. 2008
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 11:46 am    Předmět: Co se stalo? Citovat

Asi před 12 lety jsem se dostala na jeho semináře, nejprve jsem byla nadšena. Byla jsem zablokovaná z manželství v oblasti druhé čakry a moc jsem si nevěřila. Prostě šťastně na mateřské s dvěma dětmi, ale ve společném soužití chybělo štěstí jinak i když jsem se snažila s manželem komunikovat, že ho potřebuji víc doma a trochu pomoc, abych se mohla začít realizovat i jinak.
Nakonec to dopadlo tak, že jsem se rozvedla a zůstala s dvěma dětmi sama, ale nějak jsem se se vším poprala a setkala se s fajn lidma, kteří mi pomohli.
Ale stalo se mi to, že když jsem se rozváděla tak po jedné meditaci jsem se do něho zamilovala a dost dlouho mi to ovlivňovalo život, aniž bych chtěla. Občas mívám živé sny (již od narození první dcery - tedy před setkáním s Edgarem) a měla jsem pak takový prožitek sexu s ním a trochu jsem z toho byla vedle. Když jsem se o něčem chtěla s někým pobavit na semináři, tak vždy, že si za to můžu sama, co se mě děje, že si za to můžu sama a že obrazy při meditaci jsou známkou nízké duchovní úrovně. Prostě jsem se cítila pod tlakem, také jsem se dostávala do situací, kdy jsem přetahovala na sebe různé bolesti a nemoci od lidí, s kterými jsem se setkala. Dokonce jsem se dostala do situace, kdy jsem málem uvažovala o skončení života, ale povinnost a odpovědnost k dětem byla vždy silnější. Od většiny těchto stavů mi pak pomohl jeden mistr reiki, s kterým jsem setkala. Řekl mi, že je na mě navěšeno mnoho lidí, že úplně neví, jak se to mohlo stát. Pak jsem se nechala i zasvětit do reiki a trochu s reiki pracovala.
Ale když jsem se znovu setkala s Edgarem, tak jsem v tom znovu lítala, naštěstí jen částečně.
Pak jsem měla úraz na kole, kde jsem se dostala trochu jinam (odkud mě vrátily zase dcery zpátky) a po tomto zážitku jsem se vic vyrovnala. Myslela jsem, že je spoustu věcí už v pohodě a snažila se normálně žít. Ale při problémech v práci jsem se dostala na seminář etikoterapie (vloni v listopadu), kde byly písničky od Jiřího Smrže a na konci při písničce i kdyby jsem měla pocit zlatého věnce ze světla kolem všech, co jsme tam seděli v kruhu a pak jsem si pomyslela, že by chtělo trochu ještě více světla a najednou jakoby s oblohy se objevil silny proud světla, který jakoby doplňoval to světlo v tom kruhu. Bylo to moc hezké a do toho se teď ozvaly slova z písničky, že není třeba žádného guru. A od té doby se začalo dít spoustu věcí, najednou jsem byla schopna se úplně oddělit od svého muže a odpustit mu.
Vše jsem myslela, že bude úplně v pohodě, nějak jsem se dostala přes Prahu z jižní Moravy na kontakt na paní v Třebechovicích. Nakonec v srpnu byly dcery protivné sama jsem se cítila divně a podrážděně, tak jsem jí zavolala, jestli tam můžu přijet a popovídat si. Dělala mi numeralogii a říkala, že pracuje také s obrázky, tak měpustila jen tak hudbu a položila na mě několik obrázků a najednou jsem se prudce rozdýchala do břicha a pak jsem viděla po delší chvíli, že ze sebe vytlačuji něco někoho jakoby z pochvy. Ctělo se to vracet, ale ja už nechtěla. Byla jsem z toho zmatená a když jsem to té paní vykládala, tak říkala, že se s něčím takovým ještě nesetkala. Ale že je klidně možné, že celou dobu byl ve mně. Na druhý den nad ránem jsem měla pak ještě živý sen, kdy jsem se probudila dole jako mokrá a že ze mne toho spousta teče a pak tři černé kuličky a jedna odcházela s bolestí. Přitom jsem měla pocit, že jsem byla vzhůru a vše normálně viděla a nebyla jsem vubec mokrá.
Pak se začalo dít to že jsem se občas cítila jako někdo jiný a práce a vše mi tolik nešlo, někdy jsem byla úplně bez energie, ale pohybem venku jsem se nějak dobíjela. Pak jsem se o tom začala bavit s jedním masérem a postupně se dostávat zase do kondice, když jsem o celém tom období promluvila nahlas. Teď si myslím, že začínám být docela v pohodě, ale něco mi připadá, že bych měla nějak uzavřít a ukončit, ale nevím úplně jak. Také bych chtěla vědět, jestli je to takto možné a jestli je to jen moje zkušenost nebo můj subjektivní pocit.

Majka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Damao
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.1. 2003
Příspěvky: 2137

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 1:49 pm    Předmět: Citovat

Majko, nechtěl jsem to sem psát, koneckonců to znám jen z doslechu, ale nyní Ti jen potvrdím, že hodně podobné "zážitky" s tím člověkem mělo více žen. Může se to stát, jistě, ale ne pravidelně opakovat.
Pokud jde o Tvé pocity, resp. o to, co Ti namluvili jiní lidé, že když si řešíš problémy 2. čakry, že to je známka nižší duchovní úrovně, to je spíše jen známka toho, že oni nevědí, o čem mluví. Zdá se mi, že jsi to nakonec vyřešiula dobře. Takže už jen tento dotaz:
PROČ se nyní ptáš na Edgara? Ještě není vše dořešeno? Můžeme Ti nějak pomoci?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Lomikamen
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 4.8. 2008
Příspěvky: 89

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 1:53 pm    Předmět: Citovat

Zdravím Tě,
rozdíl mezi osobní zkušeností a subjektivním pocitem není.
Vše je Tvou zkušeností, ale pouze sama se sebou máš tu zkušenost,
nikoliv s nikým jiným. Víš. Jen sama se sebou, svým tělem, svojí duší a svým duchem. Ostatní kolem jsou jen jak katalyzátory dění v Tvém já.
Neexistují objektivní pocity.
Krásná cesta, řekla bych na Tvoje popsání. Nemluvím teď o nikom o kom jsi na ní psala a setkala jsi se na ní, mluvím o Tobě, o výsledku děje o vývoji, který s očištění spěje.
Vztahy leckdy bolí, nebo-li lépe řečeno, neumí bytosti na nich ještě tak pracovat, jak si tak božský stav jako VZTAH zaslouží s potřebuje.
Proto očištěni jsou nevědomí, očištěni od hříchu záměru, jelikož nebyl, ale ne od bolesti, jelikož způsobeno bylo to, co bolí.
Bolest ženy, když bolí vztah s mužem je černými kuličkami v její pochvě, navíc bolel tě vztah s Tvým mužem? Kdoví, když jsi již tenkrát v sobě měla bolest a nepřijímala radost v loži. Tvé lůno bylo možná nemocné, kdoví od kdy, kdoví od koho, a tím nemyslím tento život.
Lámové a guruové většinou v sobě nosí lásku a ta nás zasáhne do těch míst, kde jsme ji tak potřebovali a tak moc chtěli pro uzdravení toho místa.
Dáváš mi ve svém textu vodítka, píšeš o tom, jak jsi - spíšeTvoje tělo, přitáhlo lásku z jeho vibrací a vůbec to má milá nemá nic společného s tím, že bys byla duchovně nízko, je to běžný stav, když je někde vakuum, že při příležitosti vnímat se systémy propojí, jak píšeš natahuješ si na sebe i cizí bolesti, tak sis natáhla do systému i to, co tě mělo uzdravit, lásku a tam, kde tě to mělo uzdravit - do sexuálního systému. To je vpořádku, a ustála jsi to, a nechala se otcem - programem - příběhem provést po cestách, ano chce to více Světla a ty to už umíš.
Láska, kterou jsi do sebe přijala, Tě uvnitř uzdravila, ono ji moc v systémech není víš,je všude, ale v latentním stadiu, živá jen někde, tam u toho, kdo ji probudil a nechává žít, a navíc, jsi se chránila před vztahem, přijmout lásku od někoho tak vzdáleného, je způsob ochrany, chceš se vyléčit, ale ne nic dalšího. To se stalo. Gratuluji k vyjití černých kuliček, byly by nebezpečné, kdyby zůstaly. Je to DAR, že jsi tím prošla.
A to co máš uzavřít? To co cítíš, že ještě chybí, ano chybí, chybí dvě věci, aby jsi pochopila jakým vzorce jsi prošla a mohla jej vědomě opakovat, tam, kde to bude potřeba a to druhé je
- Díkuvzdání ještě od Tebe neprošlo do nebe.
Poděkuj jednotlivě všem učastníkům na své obrodě, z toho světla co jsi zažila v něm stůj a děkuj, jsi vyléčena a můžeš začít nový život, vztah, kde sexualita nebude zatížena, to ti moje milá nemohl dát Tvůj muž, nebyl toho schopen po terapeutické stránce a Tvůj způsob jak sis představovala, že by se to dalo opravit byl jen nástin, který nevnímal šířku blesti, a to jak Tvé, tak jeho.
Bůh volil cestu k Tvému uzdravení, volil ji jak se na to divám velmi jemně, děkuj , děkuj i svému tělu děkuj, rozumíš, jak světlo dopadá paprsky na celou šíři, tak ty rozděl paprsky Děkuji do celého děje Tvého příběhu. Po jednom, po jednom. Svítit plošně umí jen Bůh.
A pamatuj, ty si umíš zavolat Světlo, to mnozí neumí. Volej ho často, nauč se v něm žít a ptej se sama sebe kdo je kdo. Protože nezáleží na tom kdo je kdo, ale kdo je kdo pro Tebe, pro Tvoji cestu, a ještě navíc konkrétní úsek cesty. A když jsi sama ve svém středu, nesou všichni vysoce kvalitní dary, a když nejsi ve svém středu, volají tě do něho a strkají tě tam. Všichni Ti lidé, kteří šli s Tebou, všichni jsou požehnáni,udělali přesně to, co měli. Jsi u cíle etapy - jsi u díkuvzdání těmto systémům. Je krásný tento okamžik - vychutnej si jej.
Šťastnou další cestu. Lomikámen.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
akjam
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 28.12. 2008
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 3:20 pm    Předmět: Citovat

To uzavření a pochopení mě tam stále chybí, možná že je to jen jakési prázdno, nebo mám pocit, že stojím na nějakém místě a potřebuji se rozhodnout a nevím, co přesně udělat, co dál.
Moc ti Lomikamene děkuji za tvá slova, musela jsem si je přečíst dvakrát, ale vím, že se k nim ještě vrátím.
Vnitřně jsemcítila, že Edgar není špatný člověk, ale nějak mi vše kolem nesedělo. Jednou jsem ho viděla , když jsem se na semináři uvolnila, jako zlatou pevnou krychli, která pevně sedi na zemi. Ale při následné meditaci jsem viděla v tunelu světlou postavu, která mi brání jít dál ke světlu a které jsem po delší době proklouzla. Možná, že to byl právě ten zážitek z tohoto roku, kdy prostě mám pocit, že jdu někam a zatím úplně nevím kam. Možná to, že nyní jsem o tom i schopna něco říci nebo napsát, tak mě to má pomoci někam jít. Proto jsem i ten dotaz položila. Musím se přiznat, že si různé názory na věci na reiki webíku čtu již aspoň půl roku, ale nikdy jsem se neodvážila něco napsát nebo položit otázku. Prakticky až nyní, kdy mám pocit, že něco má skončit, ale něco mi ještě na ten konec chybí.
Majka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Mirek
Doslova spisovatel
Doslova spisovatel


Registrace: 5.8. 2002
Příspěvky: 288

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 4:31 pm    Předmět: Citovat

Rád bych sem dal osobní zkušenost. Odhadem z doby kolem roku 90 až 92. Moje žena měla bulku a lékaři rozmýšleli co s tím. Její máma v té době věděla o Edgarovi a manželku k němu přivedla. Stačilo jedno sezení a bulka byla pryč, na další prohlídce lékaři nic nenašli, pak jsme to už dál nezkoumali.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Damao
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.1. 2003
Příspěvky: 2137

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 12:33 am    Předmět: Citovat

akjam napsal:
To uzavření a pochopení mě tam stále chybí,

Ano, tak to cítím i já. Dovedla by sis - třeba jen pro sebe - určit, co potřebuješ k tomu, aby se vše uzavřelo?
Edgar určitě hodně umí - to je bez debaty. Jedna věc je něco se od něj naučit, druhá věc je to, co se Ti přihodilo - a stále to ještě není zahojeno. Mám takový pocit, že se Ti v tom spojují dvě záležitosti - to nepovedené manželství a intimní sblížení s Edgarem.
Co si myslíš, cítíš, že je třeba, by ses osvobodila? Je třeba něco vyslovit, dokončit komunikaci.... nebo?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
akjam
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 28.12. 2008
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 9:11 am    Předmět: Citovat

Možná by to opravdu chtělo se ještě s Edgarem setkat a dokončit nějakou komunikaci nebo potřebuji jen něco pochopit, proč to tak bylo? Ale stále tam vidím to tvoje Nebo na konci s otazníkem a trochu nevím co s tím.
Majka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Damao
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.1. 2003
Příspěvky: 2137

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 12:31 pm    Předmět: Citovat

Víš, Majko, vnímám, že to, co máš dnes hluboko pod kůží jako třísku není to, o čem píšeš, ale to, co jsi možná úspěšně potlačila do podvědomí. Stále cítím mnoho nevypovězených pocitů. Nespokojenost s partnerskými vztahy obecně bych tipoval na prvním místě. Možná pocity zneužití ze strany druhých, kterým jsi dala kus svého srdce, možná pocity neůcty z jejich strany. To je ale spíše na osobní terapii, než na povídání na fóru.
Komunikaci s kýmkoliv nemusíš uzavírat tak, že se s dotyčným člověkem setkáš, zvláště, když vnímám Tvůj pocit, že Tě stále ještě jakoby ovládá. Lze to uskutečnit také virtuálně - na dálku. Budeš-li chtít, rád se Ti budu věnovat jako terapeut. Možná bych Ti doporučil udělat si v létě v době prázdnin týden času na vypořádání se s nespokojeností.
Nakoukni na tyto stránky: http://www.centrumkruh.cz/ a najdeš tam v "letních kurzech" od 2.8. týdenní terapeutický seminář o partnerství - Vnitřní muž a vnitřní žena....
Přeju Ti hodně sil k tomu, aby jsi vykročila.... !
Karel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
akjam
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 28.12. 2008
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 9:15 pm    Předmět: Citovat

V něčem možná máš pravdu, ale vím, že pocity zneužití a křivdy, o kterém píšeš se již rozpustily v odpuštění, které jsem dostala jako dar.
Možná ještě nyní tam jsou dozvuky toho, co se se mnou od srpna děje, ale zbytky a postupné vstánvání z těch tvrdých ran, které jsem dostala od lidí, kterým jsem plně důvěřovala. Vždy jsem byla tichý a otevřený důvěřivý člověk, proto i první dcera byl boží dar.
Dnes se již víc ptám, jestli určitému člověku můžu důvěřovat, a pokud mě vychází, že ne, tak se s ním sice bavím, ale už se mu neotevírám. A to mě právě naučily ty rány, z kterých jsem se dlouho nemohla vzpamatovat a můžu ti říci, že se hned tak s každým neobejmu a to mám lidi stále ráda, a především muže. Možná i proto hodně s muži pracuji a cítím se v jejich prostředí bezpečněji a vždy většinou vím na čem jsem. Pokud se tam ale vyskytne muž, který si nevěří a pouze to zakrývá, tak tam se dostávám do konfliktu. Masér, za kterým chodím, říká, že potřebuji vedle sebe silného muže, který ustojí moji citlivost a energii.
Majka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Lightworker
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 21.8. 2003
Příspěvky: 886

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 9:45 pm    Předmět: Citovat

akjam napsal:
V něčem možná máš pravdu, ale vím, že pocity zneužití a křivdy, o kterém píšeš se již rozpustily v odpuštění, které jsem dostala jako dar.
Možná ještě nyní tam jsou dozvuky toho, co se se mnou od srpna děje, ale zbytky a postupné vstánvání z těch tvrdých ran, které jsem dostala od lidí, kterým jsem plně důvěřovala. Vždy jsem byla tichý a otevřený důvěřivý člověk, proto i první dcera byl boží dar.
Dnes se již víc ptám, jestli určitému člověku můžu důvěřovat, a pokud mě vychází, že ne, tak se s ním sice bavím, ale už se mu neotevírám. A to mě právě naučily ty rány, z kterých jsem se dlouho nemohla vzpamatovat a můžu ti říci, že se hned tak s každým neobejmu a to mám lidi stále ráda, a především muže. Možná i proto hodně s muži pracuji a cítím se v jejich prostředí bezpečněji a vždy většinou vím na čem jsem. Pokud se tam ale vyskytne muž, který si nevěří a pouze to zakrývá, tak tam se dostávám do konfliktu. Masér, za kterým chodím, říká, že potřebuji vedle sebe silného muže, který ustojí moji citlivost a energii.
Majka


Majko, byla bys dobrým kandidátem na metodu RUŠ. V tomto tvém posledním příspěvku, jsem napočítal 22 programů, které ještě neustále žiješ, i když tvrdíš, že ne nebo že je máš vyřešené Very Happy

Tato metoda je velice dobrá metoda a určitě by ti pomohla v každodením životě. Terapii bych ti naordinoval až s něčím, na co bys nestačila - ale toto vše nahoře citované, na to bys stačila určitě sama...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
akjam
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 28.12. 2008
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 11:17 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za ten odkaz, ta metoda RUŠ mě už lákala na podzim, ale nějak se nenašel čas.
Možná, když vím nyní, že je to i Brně, tak se setkáme.

Majka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Lightworker
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 21.8. 2003
Příspěvky: 886

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 11:15 pm    Předmět: Citovat

Tak to se budu těšit Majko Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.13 sekund