Zaslal: ne březen 30, 2008 7:40 pm Předmět: Příprava na Reiki II.
Ahoj všichni,
po Reiki I jsem měla šílené stavy, které trvaly zhruba 2 měsíce, pak se vše uklidnilo a já začala pracovat na sobě, jsou to neuvěřitelné dny a týdny plné zvláštních okamžiků.
Znáte to asi všichni zde přítomní
Ztratila jsem sice docela dost "minulých" přátel, ale tak nějak to má asi být.
Chtěla jsem se zeptat jaký má být zhruba interval mezi prvním a druhým stupněm. Ptám se na to proto, že já osobně se teď cítím velmi dobře a na dvojku se vyloženě těším, ale kamarádka, která se zasvětila nějakou dobu po mě, jde do dvojky dříve než já a já mám prostě pocit, že je jak umanutá.
Vždy se snažila mě ve všem přeběhnout, zvláště v posledních letech, příčinu neznám a já za ní tak nějak cítím zodpovědnost.
Můj Mistr mi řekl minimálně 4 měsíce a já to i tak cítím, musela jsem se vyrovnat se spoustou věcí a situací, které k jedničce asi patří.
Kamarádka,však není dostatečně pokorná a převládá u ní ego, i to o sobě ví a já se o ní bojím.Zasvětila se u jiného Mistra, možná ten to vidí jinak. Moc jí fandím, mám jí rada, ale tak nějak cítím, že nevím jestli je to v pořádku.Můžete mi prosím poradit?Moc děkuji
Někdo má na vyrovnávání hodně problémů, někdo jich má míň, já jsem byl zasvěcen zhruba po 10 dnech do reiki 2. Mám otázku, co všichni máte s tou pokorou????
Ahoj Bobule čo človek - to názor a myslím, že tiež rôzna reakcia na naladenie Mne bolo po jednotke /diaľkovo/ úplne super, nič ma nevedelo vytočiť
Po 3 týždňoch som si urobila dvojku/ diaľkovo večer/a noc pretrpela - bolesti mechúra / ľudovo tomu hovoríme rezák /, liala do seba litre čaju a ráno som si dala R kúru - a bolo po rezáku...
Mne bola odporučená doba medzi 1-2 st. tri dni až mesiac, s tým, že je lepšie počkať ten mesiac.
Mám občas podobný problém ako Ty - namiesto aby som sa starala "do seba a o seba" v tom najlepšom zmysle slova sa "nominujem" do zodpovednosti za niekoho blízkeho Neprospieva to ani mne, ani druhému..... Ži a nechaj žiť
Někdo má na vyrovnávání hodně problémů, někdo jich má míň, já jsem byl zasvěcen zhruba po 10 dnech do reiki 2. Mám otázku, co všichni máte s tou pokorou????
Možná je tohle jeden z důvodů proč je důležitý odstup mezi stupni: aby se nevyráběli takovéhle namyšlené rychlokvašky.
Jednou to pochopíš. Jen bych ti přála, aby tvoje lekce nebyla moc tvrdá.
Moc děkuji za vaše názory.
Faktem je, že se moc starám a kamarádka se asi vyrovnala s novou energií lépe jak já.
Jen si prostě říkám, že když se tolik člověk žene za tím pomáhat druhým za každou cenu o něčem to svědčí.
Nejdříve má člověk poznat sám sebe. Vyléčit ty svoje neduhy, které máme asi všichni, myslím tím jak vnější tak hlavně vnitřní a teprve pak pomáhat druhým. Jak mohu kvalitně pomáhat druhým lidem, když mám problém sama se sebou.
A to souvisí i s pokorou Filio, kde není dostatečná pokora sama k sobě není pokora k ostatním.A není ani k energii kterou máš možnost používat.
A víš kdo se nejvíce dohaduje o pokoře a egu? Ten který je egem ovládán.
Ale šamanka ti to napsala moc hezky.
Hezký den
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.