Zaslal: ne červen 15, 2008 8:29 pm Předmět: čerstvá "dvojka"
Pěkný den,
před pár dny jsem byla zasvěcená do dvojky reiki, moc si to užívám, přátelím se se symboly. Mám z reiki velkou radost.
Ráda bych vás zkušené požádala o názor či radu. Náš Mistr nám sdělil, že podobně jako u jedničky by bylo dobré nechat projít tři týdny detoxikace a harmonizace sebe sama, věnovat se v této době především sobě. A já bych měla už teď takovou touhu zkusit pomoci otci, který se potýká s boreliozou a švagrové po operaci kloubu... Na rozdíl od jedničky, kdy jsem po zasvěcení dlouho poznávala možnosti energie reiki, se nyní cítím pokojně a dobře. Myslíte tedy, že teprve pár dní po zasvěcení do reiki II, tedy v době 21denní vlastní očisty a seznamování se symboly, bych se mohla pokusit už posílat energii někomu potřebnému na dálku?
Moc vám děkuji
Ahoj Moko,
mě mistr nic takového nedoporučil,jestli se dobře pamatuji.
Myslím,že bych s radostí poslala reiki na dálku už v jednadvaceti dnech.Neznám důvod,proč by to nemělo být vhodné či dobré.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.