Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bee Lepší než nováček

Registrace: 22.5. 2008 Příspěvky: 8
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 4:50 pm Předmět: teplo okolo kotníků |
|
|
Ahoj všem,
mám zhruba měsíc R2 a téměř každý den se mi stane, že mi kotníky příp. holeně zalije teplo ( a není to tím, že bych se zrovna pohybovala nad kanály nebo tak něco ) Myslíte si, že to nějak souvisí s reiki? Předtím jsem to nikdy nezažila... Trošku mě zaráží ta oblast... Ale každopádně, ať je to cokoliv, je to velmi příjemný.
Přeju krásný den a děkuju za odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dzarmi Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 30.3. 2006 Příspěvky: 737
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj včelko,
mě se děje něco velmi podobného v té samé oblasti jak popisuješ.Jen to není teplo,ale jako bych měla pocit,že energie přes ty kotníky nechce jít níž pod ně a kupila se tam a je mi to spíš nepříjemné,než příjemné.Stává se mi to,když se reikuju ve vrchní části těla.Taky už jsem přemýšlela nad tím se tu optat co to je,tak se těším na odpovědi.
Měla jsem oba kotníky v minulosti vykloubené a myslím,že by to s tím mohlo souviset.
Džarmi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Damao Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 13.1. 2003 Příspěvky: 2137
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
V kotnících se projevuje naše pýcha a falešná hrdost. I takové to jakoby dětské trucování - když se u někoho projeví hrané bolestínství a podobně. Zkuste se na to podívat z pozice dospělého, vyrovnaného člověka, který je trochu nad věcí a umí se sám na sebe podívat s humorem )))
Reiki nepochybně působí na pomoc opuštění takových pohnutek a vzorů jednání. Možná proto to teplo a vcelku příjemný a uvolňující pocit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt květen 22, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
Nějak přesně nevím,co si představit pod falešnou hrdostí.
Nesouvisí každý kotník s něčím jiným?Mam pocit,že jsem v minulosti četla,že každý kotník se k něčemu vztahuje.
Džarmi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selket Zkušený uživatel

Registrace: 26.3. 2008 Příspěvky: 22
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
Kolem kotníků je taky pár reflexologických bodů...např.chámovody-vejcovody,stydká kost,kyčelní klouby...kousek od kotníků jsou další body....dále kolem kotníků probíhají dráhy ledvin,žlučníku,jater,močového měchýře,sleziny,slinivky atd....a kotníky jsou také vnímány jako únikový východ energie....snad i proto,že dnes nemá tyto vnitřní orgány snad nikdo v naprostém pořádku...mnohokrát se mi stalo,že jsem musela nejprve "napustit" kotníky,tím je jakoby "ucpat" a pak pokračovat v terapii...udělejte si kolem kotníků "sendvič" z rukou a pořádně si je ošetřete Reiki....pak si dejte ruce v sedě na šlapky a pozorujte,jak vám Reiki koluje a proudí tělem a jestli se stále městná kolem kotníků nebo jestli rovnou uniká,co v těle "vyvádí"....vše můžete podpořit vizuelně...buďte vytrvalí...a výsledky se dostaví... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Damao Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 13.1. 2003 Příspěvky: 2137
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 4:12 am Předmět: |
|
|
Dzarmi napsal: | Nějak přesně nevím,co si představit pod falešnou hrdostí.
Nesouvisí každý kotník s něčím jiným?Mam pocit,že jsem v minulosti četla,že každý kotník se k něčemu vztahuje.
Džarmi |
Nicméně oba představují naši "pýchu". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bee Lepší než nováček

Registrace: 22.5. 2008 Příspěvky: 8
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 9:55 am Předmět: |
|
|
Mockrát děkuju za odpovědi. Zkusím se víc věnovat kotníkům i sama sobě, abych se co nejdřív zbavila neduhů, o kterých se zmiňuje Damao (i když si zrovna tědlech si vědoma nejsem.. - ale i kdyby to teplo souviselo s něčím jiným, určitě mi to neuškodí ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wendys Excelentní uživatel

Registrace: 10.1. 2005 Příspěvky: 203
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
Já mám zase kotníky zatuhlé, a když si dávám reiki do nohou, ať už do kolen, kotníků nebo chodidel, proudění reiki v těchto místech skoro necítím.
Takže mě dávávání reiki do těchto míst nebaví, proto to skoro vůbec nedělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule Velmi zkušený uživatel

Registrace: 30.3. 2008 Příspěvky: 59
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
když jsem absolvovala Reiki I, cítila jsem po nějaké době "příjemné tekoucí teplo" po celých nohách. Také jsem se tomu divila, každopádně to nebylo nic nepříjemného a protože jsem jedničku absolvovala v chladnějším období, byla to pro mě příjemná změna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so květen 24, 2008 3:59 am Předmět: |
|
|
Tak to máme asi každý v sobě trochu té pýchy.Každopádně,když si vybavím Pyšnou princeznu,tak to ve mě nic nevyvolává a přece jenom v tomto mém odkazu bude asi něco pyšného.
Papaa Džarmi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selket Zkušený uživatel

Registrace: 26.3. 2008 Příspěvky: 22
|
Zaslal: út květen 27, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
Citace: | Wendys
Já mám zase kotníky zatuhlé, a když si dávám reiki do nohou, ať už do kolen, kotníků nebo chodidel, proudění reiki v těchto místech skoro necítím.
Takže mě dávávání reiki do těchto míst nebaví, proto to skoro vůbec nedělám.
|
Wendys....právě proto,že tam nic necítíš....právě proto,že se ti nechce je ošetřovat....jsou pro tebe kotníky velice důležité...
každé "něco" ,které se člověku "nechce" ...ať už z jakéhokoliv důvodu....
má pro nás důležitý význam...zkus se zamyslet nad tím,co získáš,pokud vytrváš a kotníky ošetřovat budeš... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wendys Excelentní uživatel

Registrace: 10.1. 2005 Příspěvky: 203
|
Zaslal: út květen 27, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
No, asi to tam v těch místech mám zablokovaný a nechce se to hnout - jsem taková nepružná, jak fyzicky, tak i duševně - mám pocit, že stagnuju na místě a nemůžu se hnout dopředu - proto mám problémy s nohama.
Určině by se to pravidelným reikiováním uvolnilo, díky Selket. Podnítilo mě to k činu - zkusím na tom pravidelně dělat.
Mimochodem (kotníky souvisí s pýchou - viz. výše), kolena souvisí s egem, ne? Někde jsem to četla. Ego - neochota pokleknout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|