Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bronek Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 4.5. 2002 Příspěvky: 622
|
Zaslal: so duben 05, 2008 8:53 pm Předmět: Očista místnosti |
|
|
Anonym poslal do článků
Citace: | Dobrý den, jmenuji se Olda a říkají mě šaman mám reiki II a jsem začátečník.
Rád bych kdyby mě někdo zkušený poradil za jak dlouho a jak provádět očistu místnosti, kde se předává energie reiki, kde je nahromaděná negativní energie, která zůstává po léčbě. Děkuji |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zbultran Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 21.9. 2004 Příspěvky: 1274
|
Zaslal: út duben 08, 2008 8:13 am Předmět: |
|
|
No a zkusil Olda pri reiki si zapalit svicku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mamka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 20.11. 2002 Příspěvky: 717
|
Zaslal: út duben 08, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
Já mám taky ověřenu svíčku a po odchodu lidí z místnosti pořádně vyvětrat. Ještě si přidám takové to "kša kša" rukama s myšlenkou, ať vše, co v místnosti zůstalo, odejde oknem ven. Případně přidám ČKR.
Nejrychleji se místnost očistí, když okny fouká vítr. Ten vymete všechny kouty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 1727
|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:44 am Předmět: x |
|
|
mamko, tvůj popis kšá, kšá mě nadchl.
Jinak podle potřeby. Časem si člověk vypěstuje cit na to, co je potřeba podle vlastních pocitů.
šamanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filio Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 14.2. 2007 Příspěvky: 459
|
Zaslal: út duben 08, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
No, když přidám ČR tak sice přetluče energie kterou tu nechceme, ale je tu energie ČR, v místnosti se oteplý, a je tam jakoby "plno" , když už vyčistit prostor od zhuštěných energií tak orevřít okno a nechat být...... , uplně totální věc je dát si program ionizace vzduchu v místnosti..... A případně na stěny ČR, v tomhle použití se vzduch spíše ochladí, nevím proč........ A všude fouká slabý docela chladný větřík.... A krááásně se dýchá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plamen Zkušený uživatel

Registrace: 11.4. 2008 Příspěvky: 25
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 8:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj,mám dobré zkušenosti s čištěním fialovým plamenem.Máš-li zájem,můžeme se spojit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
Pokud používáš fialový plamen, tak nejpravděpodobněji pracuješ s jedním andělem, nebo archandělem, přesně nevím ale myslím že je to Gabriel, nebo možná Michael.... Jedn z nich se znázorňuje jako fialový plamen, možná je to jiný, fakt nevím... Co myslíš tím spojit se ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plamen Zkušený uživatel

Registrace: 11.4. 2008 Příspěvky: 25
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 9:09 am Předmět: |
|
|
Archanděl Zadkiel,nanebevzatý mistr Saint Germain a elohim Arcturus.To jsou řídící bytosti fialového plamene.Spojením myšleno osobní kontakt,tady bych to ani nezvládla vypsat,takže jen pro vážné zájemce.Stačí takto? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne duben 13, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
Oj, máš to zmáknutý pěkně to jo , zájem nemám, je to na mě moc složitý , adši odříkám zaklínadlo v UR do astrálu a odejdu do školy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|