Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pietrofoti Lepší než nováček

Registrace: 25.10. 2007 Příspěvky: 8
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 4:26 pm Předmět: Jak dál po zasvěcení do R-1 ? |
|
|
Jaké máte osobní zkušenosti po R 1 a co můžete doporučit začátečníkovi za literaturu,meditace,cvičení atd? Co pomohlo Vám k osobnímu růstu nejvíce?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frbu Lepší než nováček

Registrace: 24.8. 2007 Příspěvky: 14
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já ho mám také krátce a každý den si dělám celkové  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jc Excelentní uživatel

Registrace: 2.12. 2006 Příspěvky: 135
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 8:57 pm Předmět: co po r1? |
|
|
po R1 má každý trošku jiné pocity. hlavně si uvědomte, že procházíte obdobím detoxikace. čistíte se. každý jinak a každý od něčeho jiného. takže prožitky jsou hodně individuální. doporučuji každý den se reiki věnovat na sobě a najít si k sobě pärtnera/y, se kterými můžete reiki praktikovat. praxe je hodně důležitá. pomůže vám sledovat různé pocity, které vždy něco znamenají a vy se z nich naučíte číst. žádná kniha vám neřekne tolik, jako vy sami sobě při praxi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Damao Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 13.1. 2003 Příspěvky: 2137
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
Určitě bych doporučil najít si alespoň deset minut denně čistě jen a jen pro sebe. Dobré je působení na čakry (rovnání čaker), suchá koupel Reiki....
Uč se vidět svět laskavě a bez scénářů. Takový, jaký je. Ostatní bvude přidáno víceméně "samo". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frbu Lepší než nováček

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
Aha, já myslela že denně nejméně půl hodiny. Je pravda, že občas dělám jen 15 min. a usnu. Aspoň nebudu mít výčitky svědomí že šidím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filio Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 14.2. 2007 Příspěvky: 459
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 8:42 pm Předmět: |
|
|
Lidi nic proti, ale----KAŠLETE NA TY TRAPNÝ PRAVIDLA-------------
Jsou absolutně k ničemu.Možná mají smysl v nějákem reiki klubu, aby měli společnou cestu, aby je něco spojovalo!Ale pro nás jednotlivce?!?Nechte se vést intuicí!Někdy mám děnně jen 10 min., a někdy 2 hod. prostě jak potřebuju:
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jc Excelentní uživatel

Registrace: 2.12. 2006 Příspěvky: 135
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 9:27 pm Předmět: no jasně |
|
|
jasně, nic se nemá nutit. když to nejde, tak to prostě nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeto Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 3.5. 2002 Příspěvky: 1061
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
Filio napsal: | Lidi nic proti, ale----KAŠLETE NA TY TRAPNÝ PRAVIDLA-------------
Jsou absolutně k ničemu.Možná mají smysl v nějákem reiki klubu, aby měli společnou cestu, aby je něco spojovalo!Ale pro nás jednotlivce?!?Nechte se vést intuicí!Někdy mám děnně jen 10 min., a někdy 2 hod. prostě jak potřebuju:
Filio |
Vyjímečně s tebou souhlasim, i když i ty TRAPNÝ PRAVIDLA pro někoho mohou mít velikou hodnotu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 1727
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 7:57 am Předmět: x |
|
|
Filio:
Je dobrý se na věc podívat očima někoho kdo teprve začíná
a nemá zkušenosti, potřebuje se od něčeho odrazit.
Chápu, že ti to připadá nudné, ale platí "staré pravidlo"
začít stavět dům hezky od základů, zatímco
ty to považuješ za zbytečné a chceš lítat hned po střechách.
šamanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
saman Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 31.12. 2006 Příspěvky: 311
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj.Filio,máš pravdu,ale s tou intuicí trochu zápasím i já.Teda poznáním,že je to intuice a ne jen muj rozum a lenivá mysl.A když nevím,tak si dám poradit osvědčenou zkušenost.Šaman |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
Já s ní zápasím taky, vlastně už jsem dobojoval !Víš jak jsem to udělal?Takoková blbůstka, a má to 100% dopad na mou psyché.Nenazývej to intuice.Zjistil jsem intuicí , že to slovo má totálně "pokurvený" význam.Je to díky tzv. jasnovidcům kteří se z nich staly přes jednu noc.No jednoduše neříkej tomu intuice , ale říkej tomu HLAS TĚLA.Udělal jsem to tak, že jsem si tělo představil jako NAGUAL(nevědomí), a v něvědomí je všechno!Tak jsem vytvořil most mezi nagualem a tonalem(vědomým).Snadné ne??
A když to chci použít požádám své tělo o odpověď, a to ti odpoví zaručeně(pokud neholduješ sebepoškozování ).Nebo si něco vymysli ty, ale zásadou je převézt vědomé receptory v mozku .To je jako když si afirmace překládám do Úránské barbarštiny.
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
frbu napsal: | Ahoj, já ho mám také krátce a každý den si dělám celkové  |
He. A jak si děláš pozice na zádech?? (neber to špatně)
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frbu Lepší než nováček

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
Na zádech ho dávám tam kam v pohodě dosáhnu a nelámu to přes koleno (ani přes nic jiného) a ani si s tím nelámu hlavu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 5:05 pm Předmět: |
|
|
Když máš ruce v krkolomné poloze tak se ti "jakoby " skřípnou meridiány a nic neteče .Aspoň u mě to tak funguje.Ale mohl bys to dělat imaginací, to je někdy silnější než 100-krát říct CKR .Nebo požádej anděli(jen když to budeš potřebovat )
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pietrofoti Lepší než nováček

Registrace: 25.10. 2007 Příspěvky: 8
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
Tak díky za vaše názory,vydržím tak 4 dny být pozitivně naladěn a pátej den mám depku..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|