Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Filio Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 14.2. 2007 Příspěvky: 459
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 8:56 pm Předmět: Servitor |
|
|
Lidi, vy kteří reiki používáte pro léčení druhých, ale i samoléčitelům, bych chtěl nabídnout vytvoření mag. servitora. Byla by to bytost lásky a světla, pomáhala by vám léčit. Je to spíše pro lidi kteří mají 2. stupeň.Co vy na to? Myslím, že by to byla cenná zkušenost pro každého z nás!
P.S:Jestli bude 5 a více lidí pro ,tak ho přivedu na tento svět!Pište kdo o to má zájem!
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mamka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 20.11. 2002 Příspěvky: 717
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
Filio, k čemu to má být dobré?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeto Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 3.5. 2002 Příspěvky: 1061
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
Já to pořáde říkám !!! Takhle to dopadá když někdo vyskočí moc vysoko a nechce se mu na zem!.......... ještě že tu je ta gravitace:), naše malá milovaná |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 6:58 am Předmět: |
|
|
No, myslím, že by to bylo dobré.....Nevím proč jste proti tomu.
Zeto:Myslím, že stojím oběma nohama pevně na zemi!
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 1727
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 7:40 am Předmět: x |
|
|
Ne myslím Filio, že to není dobré. Co tím chceš dosáhnout?
Chceš si hrát ne velkého mága?
Mám velkou chuť opakovat velké varování: dávej si pozor v jakých vodách se pohybuješ a kdo jsou tvoji učitelé.
Reiki nepotřebuje žádné pomocné bytosti, sám ani netušíš co si kde chceš realizovat a přitáhnout. Vím, že se ti tzv. "obyčejné věci" zdají příliš málo magické a zázračné, ale bacha!!!!!!!!!!!!!!
šamanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 10:18 am Předmět: |
|
|
Filio napsal: | No, myslím, že by to bylo dobré.....Nevím proč jste proti tomu.
Zeto:Myslím, že stojím oběma nohama pevně na zemi!
Filio |
Jeden myslel a druhej se smál |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Tak ne no..Když to nechcete .Ale viděl jsem to v provozu a všichni s tím byli velice spokojeni .Nebo tam taky popisovali reiki fontánu-ta je spíš pro dobíjení sebe sama.
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 1727
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 4:01 pm Předmět: x |
|
|
Jestli myslíš reiki sprchu, omývání a takový věci, to je o něčem jiném. Pokud myslíme oba totéž - čili sám sobě pustím reiki a hraju si?
O tom byla nedávno řeč, moc fajn záležitost.
šamanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlada Excelentní uživatel

Registrace: 5.7. 2002 Příspěvky: 147
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
Filio: Musíš se smířit s tím, že tady spíš narazíš na skeptiky
Pokud jde o vytvoření bytosti Lásky a Světla tak se přidávám
Reiki Fontána je velmi krásná věc... Jen ať jich vzniká co nejvíc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 5:58 pm Předmět: |
|
|
Spíše jde o to že tu bylo už hodně JAKÝSTAKÝS nanebevzestoupivšich supervelemistrů........ a pro ně ti co je NECHÁPALI, byli skeptikami a velkými materialisty........ kdo nezáří s námi, září proti nám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlada Excelentní uživatel

Registrace: 5.7. 2002 Příspěvky: 147
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
A poznal bys, kdyby tu někdo takový opravdu byl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, já nevím co to s prominutím kecáte o super velemistrech???Prezentuje se snad tak někdo??Já nemůžu za to, že máte bobky u zadku když vám někdo řekne jméno servitor....A nechci být viděn jako supermág. člověk má ty schopnosti, tak proč je nevyužít??A servitora beru jako zcela norm. záležitost.Jsou lidi co odsuzují reikisprchy, a jsou lidi(to je váš případ) odsuzují servitory a magii obecně.A já jsem se neptal kdo ho nechce!Já jsem se ptal kdo ho chce!Nemusel by to být jen servitor na léčení, může být zcela jedinečný a velice praktický!
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alwen Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 25.5. 2004 Příspěvky: 452
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 12:16 am Předmět: |
|
|
Filio:
Vzhledem k tomu, že každý máme potenciál k tomu se vyléčit sám, tak opravdu nechápu, k čemu vytvářet další bytosti - k tomu, aby dělali něco za nás? Není motivací k vytváření servitora a dalších rádoby skvělých a nevídaných věcí obyčejná lidská lenost, nechuť sám se sebou pracovat? Přijde mi, že vytvářet skvělé bubliny plné energií a zázraků, to jo, to nám lidem jde ... ale napravovat škody, které jsme na sobě napáchali, od toho ručky pryč
Schválně - co tebe vede k vytváření servitora? Případně - pokud místo toho vytvoříš třeba egregora, jak to napravíš? Novou a ještě lepší energií/bytostí?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toora Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 9.7. 2005 Příspěvky: 1241
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 12:51 pm Předmět: AHOJ ALWEN. |
|
|
Alwen napsal: | Není motivací k vytváření servitora a dalších rádoby skvělých a nevídaných věcí obyčejná lidská lenost, nechuť sám se sebou pracovat? |
Alwen,
ano, a to naše "vylepšování" vede buď a nebo
V podstatě si ale lidstvo podřezává tu větev, na které sedí, nonstop.
(Vezměme jen probíhající elektronizaci, což znamená naprostou a dokonalou závislost lidského života na elektřině, kam vedou už jen krátké výpadky je možno domyslet.)
No, a občas se holt najdou správní "koumáci", co k tomu podřezání přispějou trochu víc než ten zbylý tzv. šedý průměr.
Alwen napsal: | Případně - pokud místo toho vytvoříš třeba egregora, jak to napravíš? Novou a ještě lepší energií/bytostí?  |
Jo, neustálé blbosti a jejich napravování... občas tomu někdo říká, že "žije naplno"
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|