Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dagmary Velmi zkušený uživatel

Registrace: 25.9. 2004 Příspěvky: 72
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:01 pm Předmět: Prosím o pomoc pro ochrnutou fenku |
|
|
Ahoj všichni,
máme cca 4 letou fenečku hrubosrstého jezevčíka Peťulku.Bohužel,onemocněla tzv.obrnou jezevčíků.V pátek 7.9.přestala chodit,zadeček šoupe po zemi.Tyto tři dny jezdila denně na veterinu,na injekce.K tomu Reiki,jemné masáže,držení v teple a klidu.Lékař je starý zkušený praktik,kterému důvěřuji,ale dnes mi naznačil,že bude muset být utracena.Ano,zbývá ještě operace,ale na tu nemáme.
Na druhou stranu se její zdravotní stav trochu zlepšil,začal jí fungovat močový měchýř a částečně se vrátil cit do zadních paciček.Domluvili jsme se na další léčbě,injekce jí budu píchat i doma.Pan doktor zná jak případy delší,trpělivé léčby vedoucí k úspěchu,tak bohužel i ty smutné.Hrozí pozvolná atrofie svalstva...Přes to bych to chtěla zkusit a věřím na zázraky.Velký problém je ale v tom,že od pondělí do středy večer jsem pravidelně pracovně mimo domov.V té době s ní bude jezdit k lékaři na injekce manžel,další dny je budu píchat já.V práci jsem ale v jednom zápřahu od rána do pozdního večera,(po 22.00),nemám ani přestávku.Proto se obracím na vás - byl by někdo ochoten v tyto dny (hlavně PO,Út) posílat Reiki?Příp.foto pošlu z dagmary@email.cz.
Zatím moc děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toora Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 9.7. 2005 Příspěvky: 1241
|
Zaslal: ne září 09, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dagmar.
Myslím, že by bylo lepší, kdybys vložila tu fotečku vašeho pejska rovnou sem.
Co říkáš?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlada Excelentní uživatel

Registrace: 5.7. 2002 Příspěvky: 147
|
Zaslal: ne září 09, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dagmar Take si myslim, ze bys tady mela dat tu fotku ...
Meli jsme take jezevcika s podobnym problemem. Bohuzel ani operace nepomohla ...
Urcite pejskovi energii poslu ))) Moc preji, at se uzdravi )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lightworker Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 21.8. 2003 Příspěvky: 886
|
Zaslal: ne září 09, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
Dagmar už jsem Peťulce poslal Shamballa léčení, bude u ní působit delší dobu.
Pro ostatní,
vaše Vyšší Já vědí o koho se jedná, a tak se můžete napojit přímo na tu fenku, anebo přes Dagmar na ni. Na to nepotřebujete žádnou fotku, místo pobytu, kde leží, datum narození a podobné věci, které byste rádi měli... Osvoboďte se od těchto věcí, stačí pouhá myšlenka a úmysl a je to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
Proč boj? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:31 pm Předmět: Díky všem |
|
|
Moc vám všem děkuju!!!!
Zkusila jsem dát ještě obrázek (téměř v životní velikosti) na
http://www.pejsek-petulka.estranky.cz/fotoalbum/nemocna-petulka/petulka/original/1
Tahle pejsinka si asi užila svý,je z útulku,(podle všeho jí někdo vyhodil z auta),u nás 6 měsíců a je to takový sluníčko...Teď klidně spinká...věřím,že bude zase zdravá!
Ještě jednou DÍKY! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:35 pm Předmět: Pro Lightworker |
|
|
Protože neumím HTML a navíc jsem jí doteď nikde na Netu neměla.Ten boj se týkal vložení obrázku sem.Tak jsem narychlo dělala alespoň e-stránky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po září 10, 2007 12:43 am Předmět: |
|
|
Dagmary jseš šikovná! Doufám, že ti to všichni doma říkají.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BATHORY Excelentní uživatel

Registrace: 29.8. 2007 Příspěvky: 185
|
Zaslal: po září 10, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj Dagmary. Už sem mrkla i na fotku, je moc hezká. Nebuď smutná a hlavně nepřestávej doufat v její uzdravení Určitě jí taky budu energii posílat. Doufám že to dobře dopadne! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BATHORY Excelentní uživatel

Registrace: 29.8. 2007 Příspěvky: 185
|
Zaslal: po září 10, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dagmary. Před chvílí sem jí poslala energii, tak doufám, že to aspoň trochu pomohlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filio Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 14.2. 2007 Příspěvky: 459
|
Zaslal: po září 10, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Nu taky jsem ji poslal, ale nezkoušeli jste diagnostikovat?Nejhroší je to u levé zadní nožky a táhne se to až k hlavičce podél páteře, a je to spíše problém psychického původu, nevím co se tomu pejskovi stalo než jsi k němu přišla ty.Řekl bych, že tvoje problémy se odrážejí na pejskovy.Nevím jestli je to pravda.Nemám s léčením zkušenosti, ale ta informace mi chodila pořád dokola, tak jsem se neudržel a napsal jsem to!Takže bych doporučil řešit svoje problémy a uleví se pejskovi
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlada Excelentní uživatel

Registrace: 5.7. 2002 Příspěvky: 147
|
Zaslal: po září 10, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tenhle obrázek vylezl z automatické kresby:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filio Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 14.2. 2007 Příspěvky: 459
|
Zaslal: po září 10, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Je to možné.
Filio |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po září 10, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Tak zase znova Děkuju všem!Jsem teď od rána 70 km od domova v místě,kde pracuju a podle dnešních zpráv se Peťulka drží.Je klidná a v rámci možností veselá.Včera večer se jí výrazně zlepšil močáček,ještě nikdy jsem nestírala psí loužičky s takovou radostí!Přes den se sem kouknout nemůžu,normálně bulím - a jsem pořád mezi lidma,jsem moc vděčná za vaši pomoc a podporu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|