Zaslal: pá červen 22, 2007 3:11 pm Předmět: Nejsilnější symbol
Nepadlo někdy, někoho z Vás, jaký symbol, ať už reiki nebo nereiki, je nejsilnější?Mě to poslední dobou neustále vrtá hlavou.Viděl jsem jednu kartu se symbolem o němž se psalo, že je nejsilnější.Na té kartě byly na symbolu rozmístěny čísla.A pracovalo se s ním tak, že každé číslo něco posilovalo, takže jsem se koukl co posiluje páteř, dal jsem na příslušné číslo prst a už jsem cítil stoupající teplo v páteři.Nemáte někdo jiné zprávy o NEJSILNĚJŠÍM symbolu??
Tak především, pokud jste nedělali pokusy 'double blind' metodikou, nemá to vypovídací hodnotu.
Pokud by šlo posuzovat sílu symbolu dle četnosti výskytu, pak to bude $, nebo kosočtverec. Nemaje R2 zasvěcení, neznám patřičné symboly, takže jen spekuluji, že ani jeden z nich není reiki symbol.
Mamka má svatou pravdu, Filio. Každý má ten svůj. Přesto je v Reiki jistá výjimka a tou je HŠZŠN - on to není symbol, ale léčivá formule. Pracujeme-li s ní jako se symbolem - jsou tu projevy nejsilnější - vedou hluboko do kéterických (nebo-li karmických) vlivů...
Pokud bys měřil sílu symbolu podle pocitů, tak jsi docela vedle. Ty nejsilnější zážitky nejsou měřítkem duchovní síly, jen měřítkem toho, do jaké míry se nechala Tvá mysl odvést do duchovní podstaty k vjemům. Stoupání tepla páteří nahoru - jak znáš ze Sahadžajógy - je znamením, že bys měl dělat koupele nohou a očistná cvičení, že je ještě hodně co čistit.
Ilumaiure,
slůvko TĚ může znamenat i výběr: tebe miluju a tebe ne.... přijde mi jednodušší přát dobro všem bytostem (tedy bez rozdílu) jak píše pan Vanek.
Ilumaiure,
slůvko TĚ může znamenat i výběr: tebe miluju a tebe ne.... přijde mi jednodušší přát dobro všem bytostem (tedy bez rozdílu) jak píše pan Vanek.
celé "miluju tě" může znamenat milion věcí, spousta lidí ho dokonce říká místo "nenávidím tě". Pokud máš Mirku pochybnosti nebo nevíš co s ní, opravdu tuhle afirmaci nepoužívej. Na světě asi není tak mnoho lidí, kteří jí umí použít, ale naštěstí jich přibývá. To "miluju" je hodně silný a možná tak silný, na co právě stačíš.
Akorát, že tahle diskuse byla o nejsilnějším symbolu (afirmaci) a tím je pro mě právě "miluju tě", je v ní víc energie, než ve vybuchující atomové bombě, tahle afirmace totiž ten výbuch dokáže zastavit. Ale pořád dumám, proč jí chcete zpochybnit místo použít...jistě, její použití má své zákonitosti, o kterých nebyla řeč...
Ale pořád dumám, proč jí chcete zpochybnit místo použít...jistě, její použití má své zákonitosti, o kterých nebyla řeč...
Ilume, asi zřejmě proto, že jsi Damaa a Mirka nepochopil.
Tomu prostému "miluji" na každé cestě vždy předchází i ono "miluji tě".
Avšak "pouhé" miluji je Lásce nesrovnatelně blíž.
Míří totiž za a nad osobu, a přitom (a právě proto) je v ní i ona-veškerá, automaticky zahrnuta.
Já neměřím sílu symbolů podle pocitu(je to subjektivní), ale opět toto téma přechází ve spor a já jsem ním opět "šrotován".Nikoho tím neobviňuji.
Asi máte pravdu!Občas mám menší zkrat.
Já neměřím sílu symbolů podle pocitu(je to subjektivní), ale opět toto téma přechází ve spor a já jsem ním opět "šrotován".Nikoho tím neobviňuji.
Asi máte pravdu!Občas mám menší zkrat.
Pravda není venku ani uvnitř. Pravda prostě je.
Všudypřítomná, ničím nedotčena.
My k tomu "přiblížení se" máme sebe sama.
K sobě - do sebe, s klidem, k lidem.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Další
Strana 1 z 8
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.