Když už Stáňa ála polgara začala s práskačstvím, tak já Vám na ní také něco řeknu. Pokud budete mít to štěstí a tuhle ženu potkáte, poznáte, co je otevřené srdce, láska a pokora. Nepíšu to nijak na revanš, jenom jsem si uvědomila, že na poznání, které jsem si z Muže/ženy odvezla a které je pro mě naprosto zásadní, měla lví podíl. A vím, že i mnohým jiným otvírala oči i srdce, aby dokázali uchopit svůj život. Uf uf brekeke.... zní to hodně škrobeně, ale snad pochopíte, co myslím.
Zkátka Ti Stáňo ze srdce děkuji.
Hanka
Když už Stáňa ála polgara začala s práskačstvím, tak já Vám na ní také něco řeknu. Pokud budete mít to štěstí a tuhle ženu potkáte, poznáte, co je otevřené srdce, láska a pokora. Nepíšu to nijak na revanš, jenom jsem si uvědomila, že na poznání, které jsem si z Muže/ženy odvezla a které je pro mě naprosto zásadní, měla lví podíl. A vím, že i mnohým jiným otvírala oči i srdce, aby dokázali uchopit svůj život. Uf uf brekeke.... zní to hodně škrobeně, ale snad pochopíte, co myslím.
Zkátka Ti Stáňo ze srdce děkuji.
Hanka
No, já se pod to můžu podepsat a ještě přidám, že mě tahle žena několikrát v životě pomyslně hoooodně nakopla. Nakopla nastartovala a jěště z povzdálí dohlíží, jestli mi nedochází "šťáva"..........
Nevím, jak ostatním, ale mě se stala zajímavá věc. Reakce okolí po návratu. Často tu někdo ze začátečníků píše o tom, co se jim děje po zasvěcení, kdy se okolí chová zvláštně. Kdysi jsem to sama zažila, ale trochu v jiné pozici, byla jsem v tom až po uši. Protože mě tahle reakce po takové době ohromně překvapila, zvlášť po tom, když je na mě moje okolí už dávno zvyklé, tak jsem začala pozorovat co se děje trochu s nadhledem. Možná právě ten zvyk působí, že velká část rodiny a blízkých přátel reaguje divně - nervozně, nepřátelsky. Zatímco jiní, cizí nebo lidi, se kterýma nemám tak úzký osobní kontakt, se víc přibližují.
Fakt zajímavé, pro nepřipraveného to musí být dost náročné (no i pro znalého ale ten už si s tím líp poradí)!
Zaslal: ne srpen 16, 2009 10:39 am Předmět: návrat do reality
Mílo,
sice jsem nebyla na Muž - Žena, ale "jenom" na Dítěti, ale tahle myšlenka mě taky napadla.
Všichni jsou nějak jiní . Děti jsou báječné a jejich puberta mi najednou připadá legrační, navysává mě to, tak jako dříve. Naši jsou jiní, ségry jsou jiné, přítel to nerozdýchal.................
A nebo mě taky napadlo, že jsou stejní jako dřív a jenom já to vše jinak vnímám.........
Každopádně je to hukot a já si připadám mnohem víc spokojená, vyrovnanější, v pohodě a SVÁ.........
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.