Zaslal: st duben 15, 2009 10:37 am Předmět: Plíseň
Zkuste duhové elixíry Martina Kolára na www.novyobzor.cz Fungilen-Detoxilen-Fruktavit a doplnit laktobacily. Pan Kolár se tam o plísních podrobně rozepisuje a dlouhodobě se této problematice věnuje. Také doporučuji Jančův ledvinový čaj a mazat křížovou oblast mastí z kiwi.
Míša K
Koukám, že se vrátila diskuze o plísních na nohách a téma nebezpečí uriny. Já nejsem v tomto směru na žádné extrémy, ale jedno mám opravdu vyzkoušené: před sprchováním použít tu co je momentálně k dispozici, vetřít, promasírovat, chvíli nechat působit a pak osprchovat.
Její dezinfekční účinky jsou běžné známé. Podle potřeby zopakovat. Nevím, kterou verzi mi kdo u bazénu zanechal, ale osvědčilo se. Na pití, odpařování, převařování apod. opravdu nemám to správné nadšení.
Ahoj lidičky.Starý babský recept.Vzít alpu,2 díly a ocet( obyčejný kuchynský)1 díl.Protřepat a nepít.Vykoupat nemocné místo,pořádně vysušit a poté potřít nálevem a nechat zaschnout.Ocet ničí plísen a alpa,líh pak vysuší postižené místo.
Jinak pro doplnění.Plísen již chycenou,tak tu už máme v těle,v krvi asi do konce života a jen čeká na příležitost znovu vylézt ven na kůži.Málokdo z vás ví,že plísně jsou asi jediní,které dost často nezničí ani chemoterapie při onkologické aplikaci.Tělo zabijí,ale plísně přežívají.Jo jsou to prostě plísně.Šaman
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.