Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rendyy Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 21.12. 2007 Příspěvky: 383
|
Zaslal: po červen 01, 2009 11:58 am Předmět: Klystýr |
|
|
Na starém reikiwebu jsem našla téma klystýrků a šankaprakšalan, určitě se tu tedy najde spousta zkušených lidiček...
Jak na klystýr, když se té vodě nechce téct? Otočím takový ten kohoutek, balonek je vysoko dostatečně, ale voda mi nějak neteče... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hyter Excelentní uživatel

Registrace: 5.3. 2008 Příspěvky: 198
|
Zaslal: po červen 01, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
a kdyz nemas hadicku na "svem"miste ale volne, tak tece?
Dulezite je uvolnit bricho a sverac. I behem plneni streva se obcas prutok zastavi, na to jsou dobre cviky.....hluboky nadech, vtahnout bricho....jakoby jsi chtela vodu vtahnout do sebe....nasat....snazit se branici vtahnout pod zebra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po červen 01, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, právě že teče. Tedy já to alespoň dělám tak, že nejdřív zkusím, jestli teče, pak zastavím... Potom jí dám na "své" místo a to už neteče... Anebo právě teče kousek a pak se zastaví a nic.
Dneska mě čeká klystýrek heřmánkový, tak jestli nepoteče, zkusím ty cviky... Dík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po červen 01, 2009 1:15 pm Předmět: |
|
|
zkusim zapatrat kde jsem ty cviky videl a prepsal bych ti je....
Jo a zkus tu hadicku drzet...aby se ti nepritiskla....a neucpala se o stenu. Chapes? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po červen 01, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
Za cviky budu ráda, děkuji... No vidíš, to mě zatím nenapadlo, hledat tu příčinu také v tom, že by to mohlo být tím, že třeba nemůže téct, protože je přitisklá o stěnu střeva... Takhle jsi to myslel? Protože vlastně, vždycky tu vodu pouštím, až když už mi to s hadičkou nejde dál... no joooo...
Já tu příčinu vždycky hledala v balonku a promýšlela jsem teorie o tom, jak se to mohlo bez zjevné příčiny vždycky takhle uvnitř hadičky nějak ucpat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po červen 01, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
Jsem presvedcen ze problem je prave tady . Ty "nasavaci" cviky jsem nenasel ale zkus to dle toho co jsem ti popsal.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út červen 02, 2009 5:56 am Předmět: |
|
|
Hytere, díky moc... Byl to první klystýrek, který jsem si užila bez jakékoliv "technické závady", voda tekla jedna báseň... Stačilo jenom zahýbat hadičkou a bříškem nasávat. Fakt super... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|