Zaslal: út květen 19, 2009 6:00 pm Předmět: PSYCHOKINEZE
Viděla jsem na youtube video, kde byl psychokinetický kurz..
Když jsem pak na konci viděla ty pokroucené lžičky, tak jsem byla v úžasu
Tento pán to tam vysvětluje, ale je to špatně v tom provozu slyšet, ale je to mazec. http://www.youtube.com/watch?v=Mo5FNYyWcrA&feature=related
Ahoj.Zkušenost s tím osobně nemám.Zatím nemám potřebu to dělat,ale vím,že když si zaplatiš víkendový kurz tak normální člověk se to naučí. Všichni to umíme,ale nevíme jak na to.Je to efektní,dá se s tím možná vystupovat na podiu,ale já osobně zatím na to nemám peníze.Možná časem.Kdo ví.Šaman
Ahoj.Zkušenost s tím osobně nemám.Zatím nemám potřebu to dělat,ale vím,že když si zaplatiš víkendový kurz tak normální člověk se to naučí. Všichni to umíme,ale nevíme jak na to.Je to efektní,dá se s tím možná vystupovat na podiu,ale já osobně zatím na to nemám peníze.Možná časem.Kdo ví.Šaman
jj já jen, že mě to velice zaujalo a docela by mě zajímalo, jak na to.. Vystupovat bych s tím teda nehodlala ale je to prostě úžasný nemůžu si pomoct
Ahoj.Já to skutečně napsal o tom podiu jen proto,že to je úžasný,ale je to jen obyčejná schopnost,kterou máme všichni někde v šuplíčku schovanou a potřebujeme jen někoho,kdo nám pomůže ten šuplíček otevřít.Mne to už napadlo včera,ale nechtěl jsem psát dva přispěvky za sebou.JE TO VYNIKAJÍCÍ MOŽNOST SI DOKÁZAT,ŽE TO FUNGUJE.ZVÝŠÍ TO SEBEVĚDOMÍ.Skutečně,každý jeden z nás potřebuje na začátku hmotný důkaz aby nakonec uvěřil,že i to ostaní je pravda.A toto je nejlepší možnost si ověřit,že takzvaná pavěda, práce s energií skutečně funguje.Jdi do toho.To co zažiješ při ohnutí své první lžíce ti závidím.Bude to úžasné.Já to jsem schopen už cítit nyní.Ale jen neber lžičky ze servisu doma.Chyběly by,protože je skutečně ohneš.Máš na to.Šaman
Ahoj.Já to skutečně napsal o tom podiu jen proto,že to je úžasný,ale je to jen obyčejná schopnost,kterou máme všichni někde v šuplíčku schovanou a potřebujeme jen někoho,kdo nám pomůže ten šuplíček otevřít.Mne to už napadlo včera,ale nechtěl jsem psát dva přispěvky za sebou.JE TO VYNIKAJÍCÍ MOŽNOST SI DOKÁZAT,ŽE TO FUNGUJE.ZVÝŠÍ TO SEBEVĚDOMÍ.Skutečně,každý jeden z nás potřebuje na začátku hmotný důkaz aby nakonec uvěřil,že i to ostaní je pravda.A toto je nejlepší možnost si ověřit,že takzvaná pavěda, práce s energií skutečně funguje.Jdi do toho.To co zažiješ při ohnutí své první lžíce ti závidím.Bude to úžasné.Já to jsem schopen už cítit nyní.Ale jen neber lžičky ze servisu doma.Chyběly by,protože je skutečně ohneš.Máš na to.Šaman
Moc děkuju za podporu Já to dneska zkoušela a nějak mi to asi nejde , nebo co. Pustila jsem si na youtube videa, myslím na videu č.8 je to zrovna , jak to dělají.. ale jaksi nic, nebo co.... Nějak asi nevím, jak si shromáždit koncentraci nad hlavou a pak to pustit přes ruku do lžičky..
Zeptala si se té lžičky, jestli se ohne a ověřila si to kyvadlem?
Zkus to.
A zkus na tu lžičku potom křičet.
no zkusila, kyvadlo se teda skoro nepohlo, ale když jsem viděla mini reakci na ano, tak jsem ji dala bokem a tam, kde se mi kyvadlo nepohlo, nebo minimálně naznačilo ne, tak ji vrátila do šuplíku....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.