Zaslal: po květen 11, 2009 1:38 pm Předmět: Sobota
Sobotní setkání se vydařilo, o tom není žádných pochyb!
Mysleli jsme si, že nás bude jenom 5, a ejhle, přidali se další, a tak jsme je měli možnost poznat osobně.
Účastníci: Blankas, MIWA s dcerou, Šaman, SMART, Lendulka a maminka Lendulky, Samolibek, tito absolvovali procházku Prokopským údolím cca od 10,15 do 14,30hodin.
Poté jsme zakotvili v Besední restauraci(sezení venku!).
Sem za námi dorazil:
Petr (nick Punkt)se Zorou (svojí ženou) a s psí holčičkou/Pražský krysařík/ Ellou. Petra jsme na sraz pozvali, protože i když na RW nechodí, tak pouze díky němu se minulý rok v červnu uskutečnil první PRAŽSKÝ sraz RW a kdo ho tam osobně poznal, tak se s ním moc rád sejde znovu. Byli jsme moc rádi, že přišel, a také měl pro nás novinky !
Navečer se přidali: Sunnyi s Lenkou, kteří to do Prahy mají pěkně daleko, zrovna ten víkend však vedli meditační kurz v Praze, a tak stihli s námi pobýt ještě večer. Takže jsme venkovní posezení v hospůdce o něco protáhli. Ještě jsme stihli večerní procházku k malebnému Hlubočepskému jezírku.
Já osobně jsem vyrážela z domova v So po půl desáté dopoledne a domů jsem dorazila asi v půl desáté večer a nenudila jsem se ani minutu A jsem moc ráda, že jsem poznala další nové lidičky.
P.S. Velký dík posílám Vesmíru, který mi 100%-splnil moji objednávku slunečného počasí po celý den. Děkuju, Vesmíre, bez tvého přičinění by to nebylo tak pěkné/pohybovali jsme se v Prokopáku mimo hlavní cestu, abychom se vyhnuli cyklistům a stezky, po kterých jsme se pohybovali, v případě deště by nebyly tak příjemné a bezpečné/.
A také bylo znát, že mnoho lidí odjelo na prodloužený víkend pryč z Prahy, což bylo pro nás super
Naposledy upravil blankas dne pá květen 15, 2009 5:20 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: po květen 11, 2009 1:57 pm Předmět: srazík
Mrzí mě, že jsem se nesetkala se Sunnyim. Kdybych věděla, že tam dorazí, tak bych si na něj počkala. Myslím, že to mohlo být zajímavé neformální setkání. Tak snad příště.
Leni,
ono to nebylo jisté, jestli dorazí, jeli z druhého konce Prahy/Holešovic po skončení prvního dne kurzu. Hlavně jsem nevěděla, že jsou vůbec v Praze, to jsem zjistila, až když mi tam zatelefonovali.
Rozhodovali se na poslední chvíli, protože 1.den kurzu skončil dříve než obvykle a protože bylo pěkné počasí a tak chtěli večer ještě někde pobýt.
Když byl zač.prosince srazík v Brně, tak tam dorazili po našem odchodu, protože zabloudili v rozkopaném Brně a my s Evikem a Zlínskou sekcí jsme o ně přišli taky, protože jsme museli již cestovat domů. Čili člověk si s nimi nemůže být nikdy "jistý"
Zaslal: po květen 11, 2009 2:26 pm Předmět: srazík - Prokopské údolí
Ahojky,
musíme to někdy zopakovat, fakt to bylo super. A také Evík snad již bude v pořádku.
Povedlo se Vám kouknout na ty fotky? Martina to zadala na nějaký server, poslala odkaz. Zkopírovala jsem to do vyhledávače a šlo to otevřít.
Napadají mne další tipy na procházky - Šárka. Průhonický park, Zoo...
Všude je krásně, hlavně teď když vše kvete a je teplo.
Ahoj všem.
Chci napsat, že mě mrzí, že jsem nemohla jít s vámi, protože jsem se na to těšila už dlouho. Ale na druhou stranu nic se neděje náhodou a všechno je tak, jak má být. Tak to i beru. Není všem dnům konec a já se tedy pokochám krásnými fotkami . Moc vám to sluší .
Zaslal: út květen 12, 2009 1:15 pm Předmět: Pro SMART
Ahoj Hanko,
moc mě mrzí, že nikdo nevyfotil Tebe na tvém "stroji"(protože ten tvůj foťák, to je pro mě už stroj, s porovnání s tou levnou malou digi-krabičkou, kterou si občas půjčuju doma od syna a moc to neumím ani s ní ).
Doufám, že někdy příště, pokud někde budeš na srazu, se najde někdo, kdo bude umět fotit a na tvém stroji udělá nějakou zajímavou fotku Tebe, abychom Tě tu taky měli!!!
Ahoj.Na předchozí stránce u miwi je odkaz,zkopíruj si ho a déj do vyhledávače a tam je Hanka minimálně dvakrát i s tím svým dělem.U té břízky a pak na skalách.Člověk
Ahoj šamane,
kdy se vrátíš ke svýmu původnímu nicku? Já si na toho cloveka nezvyknu
Ty fotky od vás jsem viděla a vím, že na nich Hana je. Jenže ona tím svým dělem nám udělala trochu jiné fotky, tak mi přišlo líto, že ostatní nevidí její portrét.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.