Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fdh Doslova spisovatel

Registrace: 25.4. 2008 Příspěvky: 275
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 5:39 pm Předmět: Dikša |
|
|
Ahojky
jaký kdo máte zkušenosti s meditací Dikša? Někteří říkají, že je to stejná energie jako Reiki...? Co vy na to? Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Psychedelic Doslova spisovatel

Registrace: 11.6. 2005 Příspěvky: 276
|
Zaslal: po duben 06, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že téma na reikiwebíku, či na starém reikiwebu již bylo. Účastnil jsem se zasvěcení do dikši od pana Kořenka v Brně asi před pěti lety. Tehdy jsem měl zkušenosti se čtyřmi zasvěceními ( 1. stupně Usuiho reiki, zasvěcení do Tari a dvou stupňů Hatnamon reiki) a moc jsem se na zasvěcení těšil.
Prezentace zasvěcení byla velká.
Pan Kořenek celý v bílým.
Dojem indického mistra.....
Bylo řečeno, že zasvěcení je i pro něj velmi energeticky silné.
A opravu - třepal se u toho.....
Já ale odcházel ze zasvěcení a citil jen rozbouřené emoce. A snažil si alespoň namluvit, že to je rozbouření ze zasvěcení.... nepovedlo se mi to. Nepovedlo se mi to ani později....
Ale abych to celé neshodil.... možná to do sebe něco má.
P.S. zasvěcení jsem necítil - to že se u toho pan Kořenek třepal - mě trošku rozesmívá. Asi toho moc neustojí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fdh Doslova spisovatel

|
Zaslal: po duben 06, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
Psychedelic napsal: | Myslím, že téma na reikiwebíku, či na starém reikiwebu již bylo. Účastnil jsem se zasvěcení do dikši od pana Kořenka v Brně asi před pěti lety. Tehdy jsem měl zkušenosti se čtyřmi zasvěceními ( 1. stupně Usuiho reiki, zasvěcení do Tari a dvou stupňů Hatnamon reiki) a moc jsem se na zasvěcení těšil.
Prezentace zasvěcení byla velká.
Pan Kořenek celý v bílým.
Dojem indického mistra.....
Bylo řečeno, že zasvěcení je i pro něj velmi energeticky silné.
A opravu - třepal se u toho.....
Já ale odcházel ze zasvěcení a citil jen rozbouřené emoce. A snažil si alespoň namluvit, že to je rozbouření ze zasvěcení.... nepovedlo se mi to. Nepovedlo se mi to ani později....
Ale abych to celé neshodil.... možná to do sebe něco má.
P.S. zasvěcení jsem necítil - to že se u toho pan Kořenek třepal - mě trošku rozesmívá. Asi toho moc neustojí  |
neměl jsem na mysli zasvěcení, ale působení energie.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po duben 06, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
Fdh: tak to nevím, dikšu nepoužívám. Úplně jsem zapomněl, že ji "mám" Zpočátku jsem jí jistě věnoval pár pokusů a reiki mi tehdy přišla MNOHEM silnější - jak zasvěcení, které pro mě bylo vždy velmi intenzivní (na rozdíl od dikši, kterou jsem NECÍTIL), tak praxe sama - je ale pravda, že jí bylo velmi málo. Možná to chce víc stupňů dikši Možná to chce víc snahy o rozproudění diši Mně to přišlo zbytečné. Vedle mě tekl vodopád reiki a snažit se rozproudit potůček dikši mi přišlo jako ztráta času... možná to ale za zkoušku stojí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fdh Doslova spisovatel

|
Zaslal: po duben 06, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
ok, díky
já mám na mysli vyloženě seanci, kde ti dá mistr na hlavu ruce a pouští ti Dikšu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po duben 06, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
Mno, když jsem byl zasvěcovanej, tak mistr měl ruce na mé hlavě a pouštěl do mě dišku - syčel u toho a třepal se jak šílenej. Musel to být proud energie jak hrom...
(Nebo touha to alespoň tak PREZENTOVAT.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stane Nováček

Registrace: 10.2. 2009 Příspěvky: 4
|
Zaslal: po duben 06, 2009 4:52 pm Předmět: diksa |
|
|
Diksa pozehnanie jednoty tak by mal byt spravny nazov tohoto pozehnania ktore prebudza do vyssich stavov vedomia.Mal som moznost absolvovat jedno take zo zvedavosti o com to je toto pozehnanie . Tak ako reikista som mal iste pochybnosti ,ale treba skusit osobne . Prvy zazitok bol velmi silny az po vybraciu chrbtice a nasledny velmi silny vyboj . Tento vyboj mal podobu prechodu elektrickeho napetia cez cele telo tak ze zazitok je na kazdom individualny.Vyliecenie aj to je tam u tohoto vraj mozne ale aj spetny prehlad zivota utrzky atd. Je asi na kazdom ako sa uvolni . A potom aj zastavenie mysli cize jednota. ahojte skuste sami.stane |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lightworker Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 21.8. 2003 Příspěvky: 886
|
Zaslal: po duben 06, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Dikša je energie z Indie a má za úkol rozvířit a uvolnit emoce v nás. Pracuje až v úrovních buněk a uvolňuje z nich staré záznamy z minulosti. Byl jsem touto energií mnohokrát "rozvířen", je to úplně něco jiného, než Reki, Shamballa, Ra Sheeba, a další vámi známé energie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po duben 06, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem rád, že zde zazněly i pozitivní ohlasy na Dikšu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fdh Doslova spisovatel

|
Zaslal: po duben 06, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
Psychedelic napsal: | Tak jsem rád, že zde zazněly i pozitivní ohlasy na Dikšu  |
jj každý nemusí mít negativní zkušenosti...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fdh Doslova spisovatel

|
Zaslal: po duben 06, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
Lightworker napsal: | Dikša je energie z Indie a má za úkol rozvířit a uvolnit emoce v nás. Pracuje až v úrovních buněk a uvolňuje z nich staré záznamy z minulosti. Byl jsem touto energií mnohokrát "rozvířen", je to úplně něco jiného, než Reki, Shamballa, Ra Sheeba, a další vámi známé energie. |
Děkuji za tvůj pozitivní názor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANAA Velmi zkušený uživatel

Registrace: 28.9. 2008 Příspěvky: 54
|
Zaslal: út duben 07, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
Psychedeliku, byla jsem také zasvěcena na dikšu od pana Kořenka, a nic, prostě nic....stejné jako u Tebe... Ale tím nechci ostatní odrazovat, nezkusíš, nezjistíš....Jana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fdh Doslova spisovatel

|
Zaslal: út duben 07, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
JANAA napsal: | Psychedeliku, byla jsem také zasvěcena na dikšu od pana Kořenka, a nic, prostě nic....stejné jako u Tebe... Ale tím nechci ostatní odrazovat, nezkusíš, nezjistíš....Jana |
nechci pana Kořenku schazovat, ale šarlatánů je dnes hodně...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANAA Velmi zkušený uživatel

Registrace: 28.9. 2008 Příspěvky: 54
|
Zaslal: út duben 07, 2009 10:54 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 1727
|
Zaslal: út duben 07, 2009 11:00 am Předmět: x |
|
|
LW: připadá mi, že největší energetická záhada jsi ty sám, chlape.
Asi už by se nedalo spočítat kolikrát ty jsi byl profouknut tisícemi energií od Indie po Síria, léčil ses a zasvěcoval do desítek ne-li stovek systémů, rušíš si karmu přes RUŠ, kdosi tě pořád převibrovává - a pořád si jen člověk s normálními problémy, žádný průsvitný duch "kterým volně prochází vítr". No jsem dost zvědavá, jak to bude vypadat po výmazu a dovibrování....
šamanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|