já Ti mohu naprosto jednoznačně doporučit Psychedelika tady z RW.
On se jako mistr neprezentuje. Nemá žádné ambice být učitelem, proto není nijak moc známý. Kritéria, která já kladu na mistra: čistota srdce, otevřenost, pokora, odevzdání a bohaté zkušenosti splňuje beze zbytku.
(Mimochodem, zasvěcení do Shambally jsem od něj obdržel právě včera).
Mirek
Mirku,díky za velice rychlou odpověď.Kritéria,která jsi vyjmenoval,přesně hledám já.Jenomže ono se to kolikrát těžko pozná....z vlastní zkušenosti:Člověk,který na mně působil přes informace na svých stránkách jako ten pravý,se pak ukázal jako pro mně nepravý .Nedokážu to vysvětlit,prostě mi něčím neseděl.Nevím,nakolik je to pro některé důležité,ale pro mně docela hodně.Nedokážu se pak uvolnit,jak bych měla. A Psychedelic ti dělal iniciaci osobně nebo na dálku?Koukala jsem na jeho profil a nenašla jsem,jestli je z Phy.Díky,Šárka
Mezitím,co jsem psala odpověď Mirkovi,naskočila tady další reakce na mou prosbu,které jsem si v první chvíli po odeslání nevšimla.Takže Haderachu,díky za info
Já dám taky hodně na intuici. Psychedelika znám ale osobně již asi čtyři roky a dám za něj ruku do ohně. Je ze Svitav, ale přes týden pracuje v Brně. Mě zasvěcoval osobně. Zasvěcuje však i na dálku a pošle manuál.
Stránky nemá, jak jsem psal, učí jen ty, kdo se k němu nějakými cestami dostanou. Můžeš mu napsat na: fyk@email.cz
Ziskala som nedavno velmi dobre manualy k Shamballe 1024.Su od Marca Stracke,ku kazdemu levelu obsiahly manual,su to nadherne ,bohate materialy ,kto ma zaujem ,nech mi hodi maila do ss,preposlem ,pa.
Ospravedlnujem sa Vsetkym,ktorym som neodpovedala na dakovne maily,cas nepusti a hned aj oznamim ,ze ja do SH nenaladujem,mna naladoval LW a s naladenim som spokojna.
Ahojte,materialy sa pacili ,som rada,vela veci sa tam clovek docita.Ako ste si zistili z nazvu,nie je to priamo k SH 1024,ale SH-MHD,avsak nejaky problem v tom nevidim,kazdy nech si vyberie ,co chce a pocita.Bola som nato upozornena,tak aby sme boli v obraze.Co uz.Je to SH...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.