Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xsara Nováček

Registrace: 1.3. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: so únor 14, 2009 11:13 pm Předmět: Jak jsou na tom male děti s intujici |
|
|
moje tříletá vnučka si už měsíc představuje malého kluka stále nám o něm vypráví.Je možné že má nějakou intujici všude kde je je sní .Dokonce si ho pojmenovala jmenem FILIPEK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annaka Excelentní uživatel

Registrace: 4.12. 2008 Příspěvky: 208
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:40 am Předmět: |
|
|
Děti často mívávají neviditelné kamarády.
Možná, že si povídá se svým andělem strážným, možná, ale těžko říct... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hexa Zkušený uživatel

Registrace: 24.12. 2006 Příspěvky: 48
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evik Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2007 Příspěvky: 690
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 9:11 am Předmět: |
|
|
Rozvíjí si fantazii, představivost. Možná to k tomu věku patří .
Můj 3 a půl letý vnuk mi přijde ukázat něco úžasného a že to tedy budu koukat. Rozevře dlaničky, já koukám a nic nevidím. Ale on mi ukazuje ,, nádherné autíčko ".
Zrovna tak mi vypráví o imaginárních lidech a já na tu jeho hru přistupuji . A docela nás to baví oba
.
Ahoj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hyter Excelentní uživatel

Registrace: 5.3. 2008 Příspěvky: 198
|
Zaslal: po únor 16, 2009 8:46 am Předmět: |
|
|
Jen mala poznamka....myslim ze intuice je o necem zcela jinem.
Ale tyhle detske predstavy jsou uzasne....pristupte na jejich hru, rozvijejte ji s nimi a uzivejte si to jako oni. Hlavne to v nich nepotlacujte a nevyvracejte jim to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xsara Nováček

Registrace: 1.3. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: po únor 16, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
Myslela jsem třeba jestli si takhle nepřivolává sourozence.Jestli nevidí nějakou dušičku,která čeká. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Damao Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 13.1. 2003 Příspěvky: 2137
|
Zaslal: po únor 16, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
Projektuje si bratříčka Věří tomu, takže se to pravděpodobně může uskutečnit. Když se tomu otevřou i rodiče - když to přijmou, stane se to.
Intuice je skutečně o něčem trochu jiném. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunnyi Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 15.12. 2004 Příspěvky: 463
|
Zaslal: po únor 16, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
Annaka:
"Děti často mívávají neviditelné kamarády.
Možná, že si povídá se svým andělem strážným, možná, ale těžko říct..."
Mně je blízký Annačin pohled. Když jsem byl malý, měl jsem pohádkovou knížku, v níž byla půvabná pohádka o malé holčičce, která se jmenovala Terezka a skřítek. Skřítek byl Terezčin malý kamarád, kterého vnímala jen ona, rodičům byl neviditelný.
Já jsem se skřítky v bližším kontaktu až teď, v dospělosti. Bydlí u mě na zahradě, starají se o kytky a stromy i o moji chatku. Moje přítelkyně je vidí a vzkazuje mi, co mi sdělují, předávají... Nedávno třeba, že bych si tam měl poklidit. A jindy mě zase obdarují. A mávají nám a volají na nás Ahóóóój!
Mirek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cernoocka Velmi zkušený uživatel

Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 75
|
Zaslal: po březen 02, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,
moje 4 letý dvojčátka mají spousty takových kamarádů, dcerka má nejlepšíhokamaráda Jonglyho, vypráví, jak s ním byla ve školce, přitom ještě do školky nechodí. Synek má kamaráda Kačmána , je to řidič traktoru o on prý s ním jezdí na pole pracovat.
Na ta jména přišli sami a já pořád přemýšlím, kde je mohli slyšet, ale nic mě nenapadá.
Občas jsem z nich v šoku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cernoocka Velmi zkušený uživatel

Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 75
|
Zaslal: po březen 02, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
Ale jinak...
intuici mají vyvinutou také slušně, když se chystám na nějáký výlet "mezi lidi", tak se mě už ráno ptají, jestli náhodou dnes někam nejdu..a celý den mám s nimi co řešit, s kým jdu, co tam budu dělat a kdy se vrátím.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanika Zkušený uživatel

Registrace: 20.4. 2008 Příspěvky: 34
|
Zaslal: út březen 31, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
mám synka desetiletého a tento víkend jde na zasvěcení R1 a asi též intuitivně vycítil,že kdysi v minulých životech měl s reiki cosi společného,protože když jsem ho jednou večer šla ukládat a on pořád povídal,jsem mu řekla,ať už můj malý budoucí reikista spí tak odvětil: " I minulý,mami,i minulý", tak jsme oba zvědaví,co mu to přinese ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|