Zaslal: út březen 31, 2009 6:59 am Předmět: Jak správně vložit citaci
Prosím, poraďte mi někdo, jak mám správně vložit citaci, aby se zobrazilo, kdo ji napsal. U vašich příspěvků je vždycky nad citací xxxx napsal: A mě se zobrazí jen Citace:
Zaslal: út březen 31, 2009 7:13 am Předmět: Re: Jak správně vložit citaci
Zmijovka napsal:
Prosím, poraďte mi někdo, jak mám správně vložit citaci, aby se zobrazilo, kdo ji napsal. U vašich příspěvků je vždycky nad citací xxxx napsal: A mě se zobrazí jen Citace:
Díky moc.
Ahoj . Myslíš takhle ?
To je jednoduché. Stačí v pravém horním roHu kliknout na ,, CITOVAT ". A je to. Zkus to hned teď na této odpovědi .
Naposledy upravil Evik dne út březen 31, 2009 7:20 am, celkově upraveno 1 krát.
A pokud chceš jenom část té citace, tak uděláš úplně to samé, ale ostatní text ,,zamodříš " a vymažeš. Klidně si to vyzkoušej. Jde to i na SZ, pokud nechceš tady .
A pokud chceš jenom část té citace, tak uděláš úplně to samé, ale ostatní text ,,zamodříš " a vymažeš. Klidně si to vyzkoušej. Jde to i na SZ, pokud nechceš tady .
Hezký den
Aha Já to dělala v odpovědi tlačítkem Quote a kopírovala jsem citovaný text
Rádo se stalo . Ještě se Ti může hodit jedna věc. Když si najedeš na svůj příspěvek, tak vedle slova ,,citovat " je i slovo ,,upravit ". Tím že klikneš na ,,upravit ", dostaneš do toho Tvého konceptu a můžeš text ještě doplnit, opravit chybu a nebo úplně vymazat .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.