No, pokud můžu sdělit dojem, nepůsobí to na mě důvěryhodně. Obecné proklamace, hesla typu: všichni jsme mimozemšťani z hvězd, to už to tu bylo. Podobné sci-fi nesmysly, inspirované zřejmě filmovým průmyslem, šíří i jakési pofiderní hnutí Vesmírní lidé. Nic proti nim, ale občas vídám jejich naivní malůvky "mimozemšťanů" a působí to na mě, že si o mě někdo myslí, že jsem pitomec, který takové nesmysly spolkne.
Ani paní Muratori na mě osobně nepůsobí důvěryhodně. Obklopena věrnými následovníky v bílém a skotačícím dítětem, vypadá to jako zinscenovaný film. Asi by bylo dobré svědectví někoho, kdo se s paní setkal osobně, jaký měl z ní pocit.
Blanko, na těch stránkách jsem našla plno zajímavých odkazů. Z mojeho pohledu zajímavějších, než L. Muratori. Tím neříkám , že neosloví někoho jiného.
.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.