Tedy Eviku, tohle je snad tvoje léčitelská maturita či co. Když teď čtu tvoje poslední příspěvky, už tam není ta nejistota a jakoby jsi ty, kdo léčením provází nebo vede, nejsi vlečena pacientkou a už v nich nemáš "musím i kdybych měla padnout".
Je to hodně zajímavé a poučné.
díky že se s náma o všechno podělíš
Toť pravda,sleduju toto téma jako seriál na pokračování s neuvěřitelnou zvědavostí,jak to všechno dopadne.
Krásná systematičnost plná uvědomění a píle.
Šaman by asi napsal ,,ahoj lidičky, co blázníte???". A já nevím, co napsat. Děkuju vám všem . Nevím, jestli tolik chvály dokážu zpracovat. Opravdu vám děkuji za váš zájem a za podporu. Je mi také moc dobře ve vaší společnosti.
samanka napsal:
Tedy Eviku, tohle je snad tvoje léčitelská maturita či co.
Maturita ,, třetího věku " , bohužel . Ale bez taháků a bez napovídání , hezky se svou kůží na trh. Ale o to asi poctivější .
Je skvělé, že mohu mít hned zpětnou reakci a ověřovat si výsledky. A hlavně, že i ona si ten výsledek uvědomuje a tím získává k sobě větší důvěru a vidí, že to všechno, co dělá, má nějaký smysl. Můj další postup bude tedy takový, pomalu jí naučit, aby se dokázala radovat z každého úspěchu, aby na něj byla hrdá, neschovávala ho, ale aby ho dávala na odiv, protože si to zaslouží.
Tak moc děkuji a pokračování příště....scénář už mám.
Dobrou noc.
Tak jsem tu po dvou měsících, abych to zrekapitulovala.
Citace:
Můj další postup bude tedy takový, pomalu jí naučit, aby se dokázala radovat z každého úspěchu, aby na něj byla hrdá, neschovávala ho, ale aby ho dávala na odiv, protože si to zaslouží.
Přes vánoční svátky se Jitce podařilo shodit 1 kilo a to pouze tím, že zrušila své noční nájezdy do ledničky. ( Já ho naopak nabrala ). To jí povzbudilo a já jsem vycítila svojí šanci motivovat jí trochu dál.
Aby viděla, že to jde, začala jsem se stravovat i já trochu zdravěji. Ne kvůli ní, ale kvůli sobě. Zaujal mě určitý způsob stravování, kde je kladen důraz na vyváženost a proto jsem to nejdříve chtěla vyzkoušet na sobě, abych viděla, jak to funguje.
Bylo mi jí líto, když se mnou smlouvala o obložený chlebíček jak v licitovaném mariáši...Teprve tehdy jsem se dozvěděla, co všechno sní, až se mi protočily panenky . Nicméně můj úspěch jí povzbudil a během měsíce se jí podařilo zhubnout 2,5 kg. Bez hladovění. Měla velkou radost, protože to nečekala. Řekla jsem jí, že takový úspěch by si zasloužil nějakou odměnu .
Asi za týden přišla s tím, že si koupila v akci krbová kamna, po kterých dávno toužila. A že je z nich nadšená a denodenně řeže dříví. To znamená, že má pohyb, který jí také dost chyběl
No a posledně jí to strašně slušelo, koupila si nějaké korále, které jí ladily s modrou halenkou. A to prosím jela pouze nakoupit na kole do našeho zapadlého krámku, kde už odpoledne nemají ani chleba.
Afirmaci má od předvánoc stále stejnou,,, jsem šťastnější, zdravější a spokojenější ". Jinou nechce.
Poslední glykemie z min týdne: 10,5 ; 6,1 ; 7,2 ; 5,4
♥ ♥ ♥ Evíku, Ty i kamarádka jste úžasné...hodně jste dokázaly. Nádhera. Prozradíš mi - nám, něco o tom způsobu vyváženého stravování? Holky, jen tak dál...♥ ♥ ♥
Dnes konečně řádná lékařská kontrola. Doktorka pěla samou chválu.Paní je o 3 kg lehčí, glykemie v pořádku a došlo i ke snížení vysokého tlaku, zejména spodní hranice.
Spokojenost u pacientky i u lékařky a také u mě.
Tímto s ,,léčbou " končím. Svůj úkol jsem splnila, ukázala jsem cestu, jak se s nemocí vypořádavat i vlastním příkladem ( snižování váhy ). Víc už neumím. Vyléčit nedokážu. Ostatní je na ní.
Šamanko, ráda vidíš nějaké konkrétní výsledky, tak tady máš ode mě jeden do sbírky
.
Myslím, že ta paní nešla ze samé radosti ani do cukrárny, ani na bramborák, jak to mívají cukrovkáři ve zvyku. Myslím, že si vychutnávala ten pocit, že něco dokázala. Ale pro jistotu jsem se jí neptala.
Evik: samá chvála. Vidíš jak to nakonec dobře dopadlo i když jsi přibrzdila a ochránila sama sebe před obětováním se léčbě téhle paní. Moc se mi líbí, jak se krásně hecujete a tím vám to jde ještě líp.
A díky za zpravodajství, má to svůj význam i proto, že se celý případ dá najít i později jako inspirace nebo zdroj nápadů.
Gratuluju
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.