Zaslal: pá srpen 22, 2008 7:13 am Předmět: Plíseň?
Máte prosím někdo zkušenosti s léčbou plísňovitého onemocnění? Chodím ve společých sprchách a objevila se mi plíseň na nohou, což není neobvyklé ani hrozné, většinou odstraním canestenem. Jenomže mám podezření, že se to tentokrát šíří trochu víc. V záhybech kůže a teď dokonce tam, co nosím řetízek se mi objevují svědící flíčky. Myslela jsem, že to je opruzenina ale není. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Zatím mažu krémem proti plísni. Zkusím i citron s oliv. olejem, který tu někdo doporučoval na lupénku. No, lupénka to doufám není. Nechce se mi s tím zatím k lékaři.
A co je psychosomatika? Mám snad malé bariéry vůči okolí? Sotva jsem překonala potíž se zažíváním, střídá ji druhá, je to opravdu legrace.
Dzarmi, myslíš, že by mi na to pomohla Tvoje mastička?
smart, na plíseň na nohou máme odzkoušený Tea-tree olejíček. Zabral rychleji, než mast z lékárny. Jen je třeba zjistit, jak na olejíček reaguje tvoje pokožka. Někdo ho nesnáší.
smart: jedna veledůležitá osvědčená věc: nechodit ve společných sprchách bosky. Taky se tam často pohybuju a není nad prevenci obutím.
Druhá poněkud extrémní, leč velmi doporučovaná a osvědčená rada je zevně urinoterapií.
Zaslal: po prosinec 15, 2008 1:21 pm Předmět: Plísen
Obvykle oslabená imunita,nedokrevnost,někdy i průvodní znak jiného onemocnění.Souhlasím,výborný Tea-Tree Oil,dále záleží na druhu plísně.Někomu zabere Lamisil,Fungicidin,Canesten nebo i Nizoral mast...Také dávám jako prevenci slabý roztok citron + voda nebo i jablečný ocet...U někoho velmi dobrý!Co se týká urinoterapie,může mít výsledky,ale ve 2 bodech je nutné mít jasno:Může ji dělat zdravý člověkne chronicky nemocný,zvláště,chceš-li vnitřní používání a za 2.,bez vnitřního odporu,což každý nemůže...U metabolických problémů by naopak mohlo nastat zhoršení...Posílit játra-Lipovitan,ostropestřec mariánký či Essentiale forteLamisil tbl. prý účinné,ale pozor na játra,vedl.účinky...Aya.
Dá se používat pří akutních i chronických onemocněních KROMĚ
akutního onemocnění močových cest.
Ovšem i tam se to dá, pokud se užívají velmi malé dávky,
nebo homeopaticky.
Pokud je tam odpor, a to většinou ze začátku bude,
vzpomeňte si, že moč je naprosto sterilní kapalina, která byla
ještě před chvílí součástí vaší krve...takže jsou to obavy opravdu jen kulturní.
Před vnitřním použitím je dobré si jí představit jako zářící požehnanou tekutinu a dávat pozor na to, aby byla vypita v lichém počtu doušků.
V případě plísní se dá užít jak vnitřně, tak přímo na postiženou oblast.
V případě vnitřního užití by kromě jiného i podpořila imunitní systém těla-
což byl primární problém- jak už Aya řekla.
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:34 pm Předmět: Annaka
Ano,ale bohužel se velmi často candida vyskytuje dokonce dříve než na nehtech,či zevně,ve vnitřním prostředí těla,a to v gynekologických orgánech,močových cestách a střevech.Pomáhám občas na www.,kde trápí lidi padání vlasů,ale u většiny byla zjištěna candida , urinoterapie stav zhoršila.Znám to od prababičky,používali i naprosto prostí lidé,pro které byl lékař budˇ finančně nedostupný nebo raději volili přírodní postupy...Aya.
Je to infekce vyvolaná zejména kvasinkou candida albicans běžně se vyskytující v ústech, trávicím ústrojí, v pochvě a na kůži. Při nedostatečné hygieně, snížení imunity, cukrovce a po léčbě antibiotiky se může rozmnožit a způsobit místní onemocnění. V dutině ústní způsobí soor – moučnivku. Může postihnout pochvu, předkožkový vak, kožní záhyby. U oslabených jedinců může postihnout i vnitřní orgány.
U všech případů postižení je velmi vhodné pití 50–200 ml první ranní uriny, abychom podpořili imunitní systém. Když je organismus silně zahleněn, začneme od 50 ml, i méně. Při kandidóze v pochvě je potřebné několikrát denně provádět výplachy odpařenou urinou pomocí balonkového klystýru. Pro tento účel existuje speciální delší nástavec. Na dvě až tři hodiny vkládáme do pochvy tampony namočené v urině odpařené na ¼ původního množství. Je nutné, aby se léčil i partner, aby se infekce nepřenášela nadále.
Pomůže denně koupel žaludu urinou 15–20 minut a po koupeli důkladně předkožku vysušit. Urinový obklad z odstáté 3 dny staré anebo odpařené vlastní uriny dáváme na 15–30 minut, chceme-li léčbu urychlit. Stejný postup platí i při postižení předkožkového vaku kandidózou.
Zaslal: út prosinec 16, 2008 10:17 pm Předmět: Plísen
Annako,znám pí.MUDr.Partikovou z jiných www.,kde lidi s automunitním syndromem bohužel někteří ještě více po této léčbě onemocněli...Popisovali přesně,co,kdy,kde ,jak...atd.Vím,že to je prastará,pouze oprášená metoda,ale zřejmě,kde byly překážky,které s pí.dr. nedokázali překročit či je pozitivně přijmout,léčba selhala...Hodně si od její léčby slibovali,bohužel zrovna tak mnozí neuspěli s EFT...Aya.
Zaslal: út prosinec 16, 2008 10:39 pm Předmět: P.S.
Nějak to lidičky zajímá,ale je v tom trochu zmatku...Používají cizí moč,vnitřně i zevně,od cizího dárce...Takže to mně nepřijde být vůbec bezpečné...Aya.
Používání uriny je velmi široké - může se vmasírovat do problematických částí těla, kapat pod jazyk, aplikovat podkožně, slouží k potírání, obkladům, na klystýr a v určitých případech je ji možno i pít. Pití ranní moči také praktikují a doporučují někteří jogíni. V těchto případech je však nutné se s účinky a aplikací urinoterapie podrobně seznámit či poradit s lékařem zabývajícím se celostní medicínou.
Při nesprávném postupu a aplikaci může urina uvolnit z těla najednou příliš mnoho odpadních látek, kterými byl organismus během života zanesen.To může způsobit komplikace vylučovacím orgánům. Vždy je doporučováno používat vlastní urinu, lze ji i homeopaticky upravit s vodou a aplikovat, či odpařenou jako krystalky sypat do rány. Z toho co bylo doposud výzkumem ověřeno a potvrzeno je jasné, že lidská urina neobsahuje žádné jedy, ale právě naopak se opětovným použitím uriny organismus obohacuje obrannými látkami a léčí bez vedlejších účinků. Záleží tedy pouze na nás a našich postojích, abychom se naučili plně využívat této neobyčejné látky, která je velkým pomocníkem každého z nás.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.