Když to jde svou cestou, tak proč se to snažit usměrňovat?
Klidně to nech, když bude něco třeba měnit (dát někam speciálně ruce apod.), tak ti intuice napoví.
Když citíš teplo v rukou, tak asi funguje . Symboly vůbec nejsou potřeba, stačí myšlenka a jede to. Ale většina z nás je používá, já taky, ale jistě se najdou tací, co je nepoužívají.
To je pravda. Já symboly nepoužívám, i ruce kladu intuitivně, ne podle daného schématu, které se lidi učí na kurzech.
Jinak mě se reiki spouští často v situacích, když o tom s někým mluvím. Nijak to neřeším, prostě to nechám proudit. Třeba zrovna teď, když o tom píšu, se spustilo. Kdo chce kam, pomožmemu tam.
Je pravda, že otázky na toto téma jsem založila, když jsem byla čerstvě po RII. Na "samospouštění" jsem si už zvykla, posílám tam, kde je třeba. A taky jsem vypozorovala, že třeba když myslím na někoho nebo nějakou situaci, jak ji vyřešit, spustí se mi reiki - tak ho do té situace posílám.
Také se mi jednu dobu takto spouštěli ruce. Hlavně třeba v metru. Měla jsem to ráda, připadala jako si jako vánoční stromeček - byla jsem nabitá a připadalo mi, že svítím jako on.
Zaslal: pá duben 03, 2009 1:00 am Předmět: samospouštění
Ahojky, teď jsem narazila na tohle vlákno a nedá mi to taky přispět "svojí troškou do mlýna" hihihi
Taky se mi samo spouští...je zajímavé, že člověk rozpozná, kdy je to Reiki a kdy jenom teplo. Spouští se mi v různých situacích (dokonce se mi spouští i z nohou...z chodidel) a často se mi stává, že mi něco jakoby potvrzuje. Nějaké rozhodnutí, nebo jako kdyby mi říkalo - ano ano to je ono.....takhle to udělej, takhle to má být, takhle je to správně. Možná mi to tak jenom připadá, ale mám to vypozorovaný a tak to tak beru.
Jinak, když se mi samo spustí a zrovna nedržím třeba volant , tak si je prostě připlácnu na sebe a je to.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.