Zaslal: út červenec 08, 2008 5:49 pm Předmět: Plzeň
Vaše zkušenosti s jakýmkoliv Reiki v Plzeňském kraji piště prosím ZDE. Díky za Vaše prožitky, zkušenosti i práci s energií a symboly, doporučení Mistrů.
Ahoj,
osobne si myslim, ze reiki v Plzenskem kraji je na tom stejne, jako v jinych krajich. tedy na vzestupu. Co do zkusenosti, mohu poskytnout jen ty, co jsme prozil ci zazil.
Jinak ted o vikendu probehl v Plzni festival Miluj svuj zivot, kde jsem opet a zase potkal velmi zajimave lidi, navazal nova pratelstvi a ziskal mnoho cennych zkusenosti. Pristi rocnik vrele doporucuji vsem, co se v Plzni a okoli pohybuji, opravdu to stoji za to
Já si po internetu vyměňoval nějaké energie s Hanou Homolkovou. Osobně jsem se s ní nikdy nesetkal, ale přijde mi, že k má k reiki hluboký vztah. Umí i spoustu dalších věcí. Je z Plzně.
http://www.homolkova.cz/
Zaslal: st červenec 09, 2008 3:20 pm Předmět: Paní Homolková
Ano, také jsem našla její stránky, když jsem hledala někoho na zasvěcení do ISIS SEICHIM REIKI. Určitě bych ji chtěla poznat, možná půjdu na zasvěcení božího světla, prý to hřejivá bombička:-) Ra Sheeba od ní je prý také super. Až budu mít vlastní zážitek,určitě ho zde zviditelním Rigi
Ano, také jsem našla její stránky, když jsem hledala někoho na zasvěcení do ISIS SEICHIM REIKI. Určitě bych ji chtěla poznat, možná půjdu na zasvěcení božího světla, prý to hřejivá bombička:-) Ra Sheeba od ní je prý také super. Až budu mít vlastní zážitek,určitě ho zde zviditelním Rigi
To by bylo fajn, urcite to pomuze ostatnim v hledani....
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:34 pm Předmět: Zasvěcení
Ahojky, mám už poměrně dlouho po zasvěcení, šla jsem nakonec k někomu jinému, ale je to pro mě veliké zklamání. Při zasvěcení jsem necítila NIC, po zasvěcení NIC a když jsem zkoušela energii, která je prý hojivá a léčivá, použít na bolesti, NAPROSTO ŽÁDNÁ ÚČINNOST. Ze všech stran mi jen říkají: pracuj na sobě, a ono to přijde, ale cítím se jen hůř a hůř....Mám pocit jako závodník, kterému ze všech stran říkají: trénuj, trénuj, ale jaksi pozapomněli dát mu auto.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.